Performanţă la taekwondo! Două sportive de la CSM Dunărea şi-au câştigat locul pentru Campionatul European

Performanţă la taekwondo! Două sportive de la CSM Dunărea şi-au câştigat locul pentru Campionatul European
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Două din sportivele secţiei de taekwondo de la CSM Dunărea, Ana Maria Ştefan (dreapta) şi Iulia Gâţă, vor face parte din echipa României la Campionatul European, care se va desfăşura la Bucureşti în luna septembrie. Cele două sportive, care se antrenează şi la secţia afiliată de la CS Dragonii Schela, şi-au câştigat locul în lotul naţional în urma evoluţiilor foarte bune de la concursul de selecţie care a avut loc la Băcău, în weekendul trecut. Ana Maria Ştefan şi Iulia Gâţă au ca obiectiv pe termen lung participarea la Jocurile Olimpice, taekwondo fiind singur stil din familia artelor marţiale acceptat printre sporturile olimpice. 

În paralel cu trialul de selecţie, a avut loc şi un alt concurs, Cupa Băcău, pentru copii şi juniori mici, competiţie pe care gălăţenii de la Dunărea şi Dragonii Schela au încheiat-o cu un bilanţ foarte bun, 19 clasări în primele trei locuri. La juniori mici, Răzvan Vlad (categoria 40 kg), Mariana Vlase (40) au terminat pe primul loc, Cosmin Stroe (40) pe locul 2, iar Marina Ifrim (30), Marius Vlase (40), Robert Manea (40).

La cadeţi, Ana Maria Ştefan (categoria 41 kg), Iulia Gâţă (59) au fost pe locul 1, iar Alberto Iacob (37), Mădălina Mărgărit (44), Georgiana Ichim (51), Denis Dumitraşcu (49) pe locul 2. La copii I, Ana Maria Voicu (30) a ocupat locul 1 şi Maria Seserman (30) pe locul 3. La copii 2, Claudiu Popovici (25) a ocupat primul loc, iar Laura Nicolau (25), Emilia Stan (25), Robert Ţâru (25) şi Adrian Sterian (25) locul 3.

Citit 6062 ori Ultima modificare Luni, 30 Mai 2016 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.