Junior Galaţi este MEDALIATĂ la Campionatul Naţional de FOTBAL PE PLAJĂ

Junior Galaţi este MEDALIATĂ la Campionatul Naţional de FOTBAL PE PLAJĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Turneul final al Campionatului Naţional de fotbal pe plajă a avut loc la Constanţa, în organizarea Comisiei de fotbal pe plajă din cadrul FRF, al cărei vicepreşedinte este gălăţeanul Marius Cosoreanu. La fotbal pe plajă se joacă trei reprize a câte 12 minute, iar echipele sunt formate din patru jucători de câmp plus portarul. Între competitoare s-a aflat şi formaţia ACS Junior Galaţi, alcătuită în majoritate din jucători ai formaţiei de Liga a III-a Sporting Lieşti.

În primul meci, gălăţenii şi-au măsurat forţele cu cei de la Argeş Piteşti, în faţa cărora au cedat cu scorul de 4-8. A urmat finala mică, în care Junior Galaţi a întâlnit formaţia Muncitorul Reşiţa. După o evoluţie foarte bună, gălăţenii s-au impus cu un scor categoric, 10-4, obţinând astfel medaliile de bronz.

Echipa din Galaţi a fost condusă de antrenorul de la Sporting Lieşti, Ionuţ Niculcea, ajutat de Dorin Matei, şi a fost formată din jucătorii: Vicol, Vădeanu, Sandu, Lovin, Iancu, Borşan, Balaban, Adamache, Bârlădeanu şi Daniel Ilie.

Titlul de campioană a fost câştigat de Performer Constanţa, formaţie care domină acest sport de mulţi ani şi ai cărei jucători alcătuiesc şi echipa naţională.

Citit 3719 ori Ultima modificare Joi, 23 Iunie 2016 00:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.