Sportiva gălățeanca PATRICIA ȚIG a fost eliminată în primul tur la Wimbledon

Sportiva gălățeanca PATRICIA ȚIG a fost eliminată în primul tur la Wimbledon
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sportiva gălățeanca Patricia Țig (21 ani) a ratat calificarea în turul al doilea al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. În turul inaugural, Țig (locul 100 WTA) a pierdut în fața italiencei Sara Errani (29 de ani, locul 21), scor 4-6, 4-6. După un prim set echilibrat, cu doar două gameuri pierdute pe propriul serviciu, Țig a intrat cu forță în cel de-al doilea. Țig conducea deja cu 3-0, când Errani și-a câștigat serviciu, ca apoi gălățeanca să mai acumuleze un singur în contul său. Experiența italiencei, fost număr 5 în mai 2013, și-a spus cuvântul, aceasta închizând meciul după un game lung, cu nu mai  puțin de patru egalități.

Țig a reușit trei ași și a avut un procentaj foarte bun pe primul serviciu, 71 la sută, dar și numeroase erori neforțate.

Pentru Țig acesta a fost primul meci disputat direct pe tabloul principal al unui Grand Slam. Anul trecut, Țig a fost eliminată încă din primul tur preliminar de bulgăroaica Elitsa Kostova (locul 179 la acel moment), după un meci extrem de strâns, scor 4-6, 6-4, 7-5.

Citit 1220 ori Ultima modificare Luni, 27 Iunie 2016 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.