EURO 2016/ Italia a ELIMINAT Spania. ISLANDA, surpriza campionatului

EURO 2016/ Italia a ELIMINAT Spania. ISLANDA, surpriza campionatului
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATEEchipa națională a Islandei a învins, luni, scor 2-1, selecționata Angliei, în ultima optime de finală și va juca în ”sferturi” contra Franței.

Rooney execută un penalti și marchează pentru Anglia, încă din min 4. Avantajul englezilor nu rezistă decât două minute. Islandezii repun mingea în joc, atacă, execută lung o aruncare de la margine, iar fundaşii centrali colaborează pentru restabilirea egalării. Arnasson prelungeşte, Ragnar Sigursson reia din câţiva metri şi Hart rămâne fără replică. Nordicii ies din propria jumătate, dau trei pase şi ajung în careul Angliei, de la marginea căruia Sightorsson trimite primul său şut pe poarta adversă la acest turneu, șut care rimite mingea direct în poarta engleză.

CA urmare a acestui rezultat, Roy Hodgson şi-a anunţat demisia din fruntea naţionalei Angliei după eliminarea de la EURO 2016. Selecţionerul a făcut anunţul în timpul conferinţei de presă de la finalul meciului pierdut în faţa Islandei.

Islanda: Halldórsson - Saevarsson, Árnason, R. Sigurdsson, Skúlason - Gudmundsson, G. Sigurdsson, Gunnarsson, B. Bjarnason - Sigthórsson, Bödvarsson (Traustason 88).

Anglia: Hart - Walker, Smalling, Cahill, Rose - Dier (Wilshere 46), Alli, Rooney (Rashford 87) - Sterling (Vardy 60), Sturridge, Kane.


 

Echipa națională a Italiei a învins, luni, scor 2-0, reprezentativa Spaniei, în a șaptea optime de finală la Campionatul European din Franța. 

Scorul a fost deschis în min. 33, când Eder a șutat din lovitură liberă, De Gea a respins în faţă, iar Chiellini a împins mingea în poartă. Campioana ultimelor două ediții ale ”europenelor” și a ”mondialelor” din 2010, Spania a fost eliminată fără drept de apel după ce Pelle a marcat în prelungiri, min 90+1, scor 2-0.

Italia a evoluat în formula: Buffon - Barzagli, Bonucci, Chiellini - Florenzi (Darmian 84), Parolo, De Rossi (Thiago Motta 53), Giaccherini, De Sciglio - Pellè, Eder (Insigne 82)

Spania: De Gea - Juanfran, Piqué, Ramos, Alba - Busquets - Silva, Fabregas, Iniesta, Nolito (Aduriz 46, Pedro 81) - Morata (Lucas Vazquez 70).

 În ”sferturi”, Italia va juca în sferturile de finală cu Germania, sâmbătă, ora 22,00.

Citit 1646 ori Ultima modificare Marți, 28 Iunie 2016 06:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.