NAVOMODELE/ ”Mircea”, campion naţional la Constanţa

NAVOMODELE/ ”Mircea”, campion naţional la Constanţa
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Bricul „Mircea”, care anul trecut lua medalia de aur la „naţionalele” de la Galaţi încă de la prima sa expunere într-un concurs, şi-a dovedit măestria şi în această ediţie a Campionatului Naţional de navomodele, desfăşurat la Constanţa.

Daniel Ciosu, şeful secţiei de navomodele de la CSU Galaţi, constructorul machetei primei nave-şcoală din România, a câştigat titlul de campion naţional cu această lucrare. Ciosu şi-a mai trecut în cont trei titluri de campion naţional, cu machetele „Dreadnought”, „Sovremeny Class” şi „DKM Bismark”, plus trei medalii de argint, cu „Diorama în Port”, „Karl und Marie” şi „Agassiz”.

Alţi gălăţeni de la CSU care au devenit campioni naţionali sunt: Marian Hârţan cu lucrarea „Royal Caroline”, Adrian Postea cu „Tudor Vladimirescu”, Dan Cătălin Lificiu cu „Roar Age” şi Victor Neagu cu „Bismark”. Ceilalţi patru reprezentanţi ai clubului gălăţean au obţinut următoarele rezultate individuale: Adrian Burlacu (un loc II şi un loc III), Victor Năstase (două locuri IV), Sorin Mavru (un loc II) şi Dorin Custură (un loc VI).

CS Universitatea Galaţi a obţinut alte cinci medalii, trei de argint şi două de bronz, în probele pe echipe.

Citit 2408 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2016 15:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.