METALOSPORT este prima echipă gălăţeană din Liga a III-a care şi-a reluat antrenamentele

METALOSPORT este prima echipă gălăţeană din Liga a III-a care şi-a reluat antrenamentele
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Antrenorul Viorel Tănase are la dispoziţie 23 de jucători, cu care doreşte să plece într-un cantonament la Slănic Moldova


Dintre cele trei echipe gălăţene din Liga a III-a de fotbal, prima s-a prezentat la antrenamente Metalosport. Jucătorii echipei clasate pe locul cinci în sezonul trecut s-au prezentat la stadion luni, 11 iunie. La apelul antrenorului Viorel Tănase (ajutat de secundul Tudorel Pelin) au răspuns prezent 23 de jucători, detalii fiindu-ne oferite de tehnicianul gălăţean. 

- Care este structura actuală a lotului?

- Şase dintre jucătorii care s-au aflat în lotul din sezonul trecut au luat calea altor preocupări: Stancu, Laurenţiu Iancu, Vasiliu, Tudose, Cosmin Blănaru, în timp ce Silviu Ilie se va transfera la Călăraşi. La antrenamente îi avem pe Vlasie, Olteanu – portari,  Cârjă, Gâţă, Voicu, Răgălie, Sevastian, Chiriac, Munchiu, Lungu, Dajbog, Tofan, Zaharia, Mădălin Blănaru, Mihu, Adăscăliţei, Bahnaşu, Perju, Cană şi Ionuţ Constantinescu. Se mai află în probe doi juniori de la Liceul Sportiv Galaţi, Stegaru şi Dima. De asemenea, se pregăteşte cu noi şi Gohoreanu, dar acesta se află numai temporar, pentru că peste o lună va pleca în Anglia. 

- Cum se va derula programul pregătirilor din această vară?

- În prima etapă, antrenamentele se desfăşoară la Galaţi, şi se bazează pe readaptarea jucătorilor la efort. De săptămâna viitoare, în funcţie de buget, se va intra în etapa a doua a pregătirilor, cu accent pe pregătirea fizică. Dorim organizarea unui cantonament, la munte, de 12 zile, preferabil la Slănic Moldova, iar dacă nu se va putea acest lucru, pregătirile vor continua la Galaţi, într-un cantonament local. Din jurul datei de 1 august vom pune accentul pe jocurile amicale şi continuarea acumulărilor fizice. Preconizăm disputarea a şase jocuri de verificare. 

- Ce ne poţi spune despre startul în noul sezon competiţional?

- Până pe 20 iulie, echipele trebuie să se înscrie pentru viitorul sezon. În funcţie de numărul acestora, se vor putea organiza noile serii, iar pe 27 august se vor disputa meciurile primei etape. 

Citit 2341 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 02:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.