Semifinala pierdută la mare luptă la Mondialul de handbal tineret. Româncele vor juca din nou cu Germania, acum pentru medaliile de bronz

Semifinala pierdută la mare luptă la Mondialul de handbal tineret. Româncele vor juca din nou cu Germania, acum pentru medaliile de bronz
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa națională feminină de handbal a României, cu patru gălăţence în componenţă, a pierdut partida din semifinala Campionatului Mondial de tineret în fața puternicei formații a Danemarcei, scor 25-28 (12-14).

Partida a fost foarte echilibrată şi s-a decis în mare măsură în primele cinci minute ale reprizei secunde, perioadă în care româncele nu au înscris deloc iar nordicele şi-au mărit avantajul la 5 goluri (scor 12-17). Formaţia noastră a fost aproape de a reveni, s-a apropiat în câteva rânduri la două goluri, dar mai mult nu s-a putut. Un nou moment cheie s-a produs la 20-22, când echipa României a avut atacul în superioritate numerică, dar s-a ratat din poziţie de unu la unu cu portarul.

Diferenţa s-a făcut practic prin goluri marcate de daneze pe contraatac, capitol unde echipa noastră nu a existat din punct de vedere combinativ, o veche meteahnă a handbalului românesc.

Pentru echipa României urmează meciul pentru medaliile de bronz, programat vineri, în care va întâlni din nou Germania, cu care a terminat la egalitate în grupă (scor 29-29) şi pe care, cu acelaşi nucleu de jucătoare, o învingea în urmă cu doi în finala Mondialului de junioare.În cealaltă semifinală, Germania a fost învinsă de Rusia, scor 32-25.

Citit 1588 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.