UPDATE: Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală de la Montreal

UPDATE: Simona Halep şi Monica Niculescu s-au calificat în sferturile de finală de la Montreal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE, 28 iulie: Perechea Simona Halep/Monica Niculescu s-a calificat, miercuri noaptea, în sferturile de finală ale turneului Premier 5 de la Montreal, după ce a învins pewrechea ucraineană Kateryna Bondarenko/Olga Savchuk, scor 6-1, 6-3. În turul următor, Halep/Niculescu vor întâlni câştigătoarea partidei dintre Anna-Lena Groenefeld/Kveta Peschke (Germania/Cehia) şi Caroline Garcia/Kristina Mladenovic (Franţa).

Halep şi Niculescu au făcut pereche, în premieră. „Am vorbit cu Darren, iar el mi-a spus că în mod normal ar trebui să joc mai mult (n.r. la dublu), pentru că e mai folositor decât un antrenament obişnuit. Dar încă nu sunt 100 la 100 convinsă că vreau să joc mai mult dublu. Ieri a fost foarte plăcut, deoarece Monica e mereu “Hai, Simona, hai!”. Dar am jucat bine şi asta mi-a dat un pic mai multă încredere pentru simplu”, a declarat Simona Halep.

La simplu, Monica Niculescu a fost învinsă de poloneza Agnieska Radwanska (locul 4 WTA), scor 6-1, 7-5.

Simona Halep va juca în această seară, în optimile de finală, cu jucătoarea Karolina Pliskova (Cehia), care s-a calificat după abandonul italiencei Sara Errani. Partida se va disputa în jurul orei 19,30 (ora României), şi va fi transmisă pe Dolce Sport.

 

În turneul ATP de la Toronto, perechea Florin Mergea şi Horia Tecău s-a calificat în optimile de finală, după ce au învins perechea John Isner/Alexander Zverev (SUA/Germania), scor 7-6, 6-0. În turul următor, românii vor juca împotriva câştigătoarei partidei dintre Marcin Matkovski/Max Mirnyi (Polonia/Belarus) şi Bob Bryan/Mike Bryan (SUA).


START în forţă pentru Simona Halep şi Monica Niculescu

Simona Halep, locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri dimineaţă, în optimile de finală ale turneului Premier 5 de la Montreal, după ce a învins-o pe australianca Daria Gavrilova (locul 46 WTA), scor 6-2, 6-3. În turul următor, Halep o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Karoline Pliskova (Cehia, locul 17 WTA) şi Sara Errani (Italia, locul 25 WTA). 

Revenită pe hard, suprafaţa de joc preferată, Halape şi-a impus ritmul de joc, în care a dominat prin iniţiativă, abordare, soluţii şi prezenţă pe teren. Cu un serviciu care a ajutat-o foarte mult, a reuşit 11 din 14 puncte pe primul serviciu, şi 5 din 7 pe al doilea, Halep a mutat presiunea pe serviciul australiencei.

Consistenţa Simonei Halep a fost remarcabilă, iar românca devine una dintre marile favorite la câştigarea titlului, mai ales că Serena Williams şi Garbine Muguruza au părăsit turneul accidentate. În ediţia precedentă, disputată la Toronto, Halep a fost finalistă.

Halep a fost susţinută de un număr considerabil de români stabiliţi în Canada, cea mai importantă prezenţă în galeria românească fiind cea a gălăţeanului Lucian Bute. 

Monica Niculescu (locul 61 WTA) a reuşit marţi seară să se califice în turul al doilea, după ce a câştigat în faţa Jelena Ostapenko (locul 40 WTA), scor 3-6, 7-5, 6-1. Niculescu o va întâlni, miercuri seară, pe Agnieszka Radwanska (Polonia, locul 4).  

La dublu, perechea Halep/Niculescu va juca în această noapte, în optimile de finală, cu perechea ucraineană Kateryna Bondarenko/Olga Savchuk.

Tot la dublu, dar la Toronto, perechea Florin Mergea şi Horia Tecău vor juca, în această noapte, direct în turul secund, împotriva perechii John Isner/Alexander Zverev (SUA/Germania), care s-a impus în primul tur în faţa perechii  Robert Lindstedt/Sam Querry (Suedia/SUA).

Citit 1782 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 11:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.