Handbalistele de la CSU Danubius, evoluţii promiţătoare la Craiova

Handbalistele de la CSU Danubius, evoluţii promiţătoare la Craiova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Echipa gălăţeană de handbal feminin a participat în acest weekend la un turneu amical la Craiova, unde a susţinut primele teste elocvente, în trei meciuri cu adversare din Liga Naţională. În condiţiile în care echipele întâlnite au loturi teoretic mai bine cotate valoric, iar CSU Danubius este o nou-promovată, cu multe jucătoare venite în ultima lună şi, implicit, încă nu se poate vorbi de un nivel bun al omogenizării, concluziile acestui turneu sunt foarte încurajatoare.

Echipa gălăţeană a câştigat primul joc, cu HC Dunărea Brăila (scor 30-29), a pierdut cu 29-38 în faţa gazdelor de la SCM Craiova, dar după o evoluţie foarte bună în primele 40 de minute, perioadă în care s-a aflat mult timp la conducere pe tabela de scor, iar în ultimul meci a cedat cu 21-31 în faţa HCM Rm. Vâlcea.

Precizăm că cele două handbaliste macedonence transferate în această vară, Livrinikj şi Jovanovska, nu au apucat să se antreneze prea mult cu restul lotului, ele venind direct la Craiova, după două săptămâni în care au fost în Macedonia, pentru a-şi rezolva problemele legate de viză, aspect care fac şi mai promiţătoare evoluţiile bune din acest turneu.

Antrenorul Valeriu Costea a spus că în cele trei săptămâni rămase până la startul campionatului îşi mai doreşte încă trei partide de verificare.

La Craiova, au jucat toate handbalistele din lot: Daniela Goldic, Laura Bujoiu, Mikaela Dederlova - Dajana Jovanovska, Elena Livrinikj, Cristina Marcu, Cosmina Cozma, Iulia Artean, Ramona Urse, Andreea Taivan, Mădălina Conache, Alexandra Georgescu, Ştefania Florea, Mirela Vâlcu şi Nicoleta Eşanu.

Citit 1344 ori Ultima modificare Duminică, 21 August 2016 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.