UPDATE: Frosă a ratat ”sferturile” turneului de tenis Futures de la Galaţi

UPDATE: Frosă a ratat ”sferturile” turneului de tenis Futures de la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Gălăţeanul Marius Frosă a ratat calificarea în "sferturile" turneului ITF de la Galaţi. Frosă, venit din calificări, a fost învins de americanul Mitchell McDaniels, scor 6-4, 6-2.


Jucătorul gălăţean Marius Frosă (20 de ani, fără clasament ATP) s-a calificat în optimile de finală ale turneului ITF de categorie Futures de la Galaţi, dotat cu premii totale de 10.000 de dolari. În primul tur, Frosă l-a învins, scor 7-6 (5), 6-2, pe argentinianul Mariano Kestelboim, cap de serie 6. În „optimi”, Frosă va juca cu americanul Mitchell McDaniels (venit din calificări), care l-a învins, scor 6-3, 7-6 (0), pe Matteo Tinelli (Italia). Meciul se va disputa pe terenul 2, de la ora 10,00. În continuare, pe același teren vor avea loc partidele Andrei Apostol - Nicolae Frunză, Santiago Maresca (Uruguay) - Cristobal Saavedra Corvalan și, nu înainte de ora 16,00, meciul de dublu Bogdan Borza/Călin Manda - Andrei Apostol/Nicolae Frunză.

Pe terenul 1, de la ora 10,00 va fi partida dintre Gabriel Hidalgo (Argentina) și Bogdan Borza, urmată de Teodor Crăciun - Petru Luncanu (cap de serie 2), Dimitar Kuzmanov (Bulgaria, cap de serie 1) - Daniil Zarichanskyy (Ucraina, venit din calificări). La dublu, nu înainte de ora 16,00, se va disputa meciul Mariano Kestelboim/Petru Luncanu (Argentina/România) - Gleb Alekseenko/Vadim Alelseenko (Ucraina).

Ultimele meciuri de simplu din ”optimi” se vor disputa pe terenul 3, astfel: Tomas Gerini (Argentina) - Vadim Alekseenko (Ucraina), de la ora 10,00, respectiv Nicolas Jarry (Chile) - Luca Giacomini (Italia).

Meciurile se dispută pe terenurile bazei sportive Viva Tenis Club din Aleea Meteo (Bariera Traian), iar accesul publicului este liber.

 

 

Citit 1028 ori Ultima modificare Joi, 25 August 2016 12:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.