BASCHET. Phoenix, la primele meciuri amicale

BASCHET. Phoenix, la primele meciuri amicale
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipele de baschet (feminin şi masculin) ale Clubului Phoenix vor participa în următoarele trei zile la un turneu amical, în organizarea cluburilor din Tg. Mureş.

Fetele vor juca alături de Sirius Tg. Mureş - echipă nou-promovată în Liga Naţională, CSM Satu Mare şi CSU Olimpia Braşov, în timp ce băieţii vor evolua la “Cupa Mureş”, alături de CSU Oradea - campioana en-titre, BC Mureş Tg. Mureş - vicecampioana şi Olimpic Baia Mare, echipă nou-promovată.

Echipa feminină va juca după următorul program: astăzi, de la ora 10,30, cu Sirius, vineri (10,30) cu Satu Mare, iar sâmbătă (10,30) cu Braşov.

La masculin, se va juca în sistem cupă, astfel: vineri, de la ora 16,30, CSU Oradea - Olimpic Baia Mare, iar de la ora 19,00, Phoenix - BC Mureş. Învinsele vor juca finala mică, sâmbătă, de la ora 16,30, iar câştigătoarele îşi vor disputa trofeul la ora 19,00. În afara turneului, Phoenix va juca un meci amical, astăzi, ora 19,00, cu CSU Oradea.

Antrenorul echipei feminine Phoenix, Eugenio Rodrigues, consideră că acest turneu este important pentru omogenitatea lotului. “Perioada din presezon este foarte grea pentru echipa noastră, în contextul în care nu ne-am finalizat componenţa lotului, cu jucătoare care încă sunt aşteptate, astfel că acest turneu ne poate ajuta la omogenizarea grupului”, a spus Rodrigues.

Altfel, în perioada 2-4 septembrie, la Bucureşti va avea loc Campionatul European de baschet 3x3. Din lotul naţionalei face parte şi jucătorul echipei Phoenix, Cătălin Vlaicu. Reprezentanta României va evolua în Grupa D, alături de selecţionatele Rusiei şi Slovaciei, şi este campioană en-titre, titlu obţinut în 2014.

Citit 1137 ori Ultima modificare Joi, 01 Septembrie 2016 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.