HANDBAL. ”Amicalul” Galaţi - Slobozia, motiv de atracţie

HANDBAL. ”Amicalul” Galaţi - Slobozia, motiv de atracţie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Joi, echipa feminină de handbal CSU Danubius a susţinut cel de-al şaptelea meci de verificae din actuala campanie de pregătire. După ce, în partidele anterioare, gălăţencele obţinuseră trei victorii şi tot atâtea înfrângeri, ieri au mai bifat un insucces, în compania colegelor de la CSM Slobozia. La finele celor 60 de minute de joc, tabela Sălii Sporturilor „Dunărea” a arătat scorul de 25-32 (12-16 la pauză). Întâlnirea ne-a arătat că CSU Danubius mai are mult de lucru până la startul meciurilor Ligii Naţionale.


 

Amatorii handbalului din Galaţi sunt invitaţi astăzi, la Sala „Dunărea”. De la ora 16,00, aici va avea loc un meci de verificare între două formaţii ce vor evolua în viitorul apropiat sezon în primul eşalon. Este vorba de CSM Slobozia şi nou promovata CSU Danubius. Chiar dacă este vorba despre un meci neoficial, întâlnirea constituie un examen important pentru ambele echipe, care vor să-şi testeze potenţialul în condiţii de joc.

Gălăţencele au susţinut deja trei astfel de de partide: două victorii cu Buzăul şi Ştiinţa Bacău şi o înfrângere, marţi, după un joc strâns: 30-34 cu Slobozia, pe terenul acesteia. Întâlnirea de astăzi are astfel şi un motiv de revanşă, încă un motiv de a urmări această confruntare.

CSU Danubius prezintă o echipă cu mai multe noutăţi, între acestea numărându-se macedonencele Dajana Jovanoska şi Elena Livrinikj, în timp ce în poartă, pe lângă Goldic şi Bujoiu, va evolua şi Mikaela Dederlova, venită din campionatul Cehiei. Din „garda veche”, vor putea fi urmărite, între altele, Iulia Artean, Cosmina Cozma, Andreea Taivan sau Cristina Marcu.

Fetele de la CSU Danubius şi antrenorul lor, Valeriu Costea, lansează invitaţia amatorilor de handbal pentru a fi prezenţi astăzi, ora 16,00, la Sala „Dunărea”. Îi aşteaptă un meci ce merită a fi vizionat, dar şi o echipă care promite rezultate notabile în noul sezon, ce va începe pe 10 septembrie, cu meciul din Capitală, cu campioana naţională şi europeană, CS Municipal.

Citit 1541 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2016 12:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.