Handbaliştii de la CSU Danubius, primul meci din sezon

Handbaliştii de la CSU Danubius, primul meci din sezon
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi se dă startul întrecerilor de handbal al echipelor masculine din Divizia A (eşalonul doi). După experienţa sezonului trecut, CSU Danubius Galaţi a revenit în competiţia în care a activat atâţia ani. Pentru aceştia, astăzi se încheie vacanţa competiţională, când este programată partida cu Farul Constanţa. Întâlnirea va începe la ora 13,30 şi se va disputa în Sala „Dunărea”. 

Actualul sezon se va desfăşura în două serii: Est (13 echipe) şi Vest (12 echipe). Primele clasate în cele două serii vor promova direct în Liga Naţională, cele de pe locurile doi şi trei urmând să susţină meciuri de baraj. 

Handbaliştii gălăţeni au început pregătirile încă din 3 august. Între timp au susţinut şi şapte meciuri de verificare (în turneele de la Constanţa şi Bacău). Stafful tehnic consideră că pregătirile au decurs conform planificării, iar echipa va mai câştiga în omogenitate o dată cu disputarea meciurilor oficiale. 

În presezon au fost operate şi câteva transferuri, iar acum, la ora începerii campionatului, se poate afirma că antrenorul Florin Andronic are un lot echilibrat, capabil de a obţine performanţe la nivelul competiţiei în care activează. 

Lotul cu care va fi abordat noul sezon este format din următorii jucători: Gavrilă, Ungureanu, Manea – Roban, Şahân, Şt. Ionel, Mârşiu, Poteră, Ghenghea, Frangulea, Olaru, Dospinescu, Udriştoiu, Ciobanu, Prună, Ghindaru, G. Ilie şi Băjenaru. 

Altfel, duminică, primul eşalon de handbal feminin programează partidele celei de-a doua etape. După misiunea imposibilă a gălăţencelor de la CSU Danubius (partida cu CSM Bucureşti  - campioana naţională şi europeană), în această rundă au, de asemenea, un meci foarte greu. Acestea se vor deplasa la Corona Braşov, una dintre echipele de frunte ale Ligii Naţionale. Meciul are loc mâine, în oraşul de sub Tâmpa, de la ora 15,30. Pentru acest meci gălăţencele arată a fi mai puternice, după ce joi au fost perfectate documentele de transfer ale jucătoarei din Macedonia – Dajana Jovanoska, iar de cîteva zile a revenit la echipă şi Ştefania Florea (transferată de la CSM Ploieşti).

Citit 1152 ori Ultima modificare Vineri, 16 Septembrie 2016 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.