Baschetbaliștii de la Phoenix au învins vicecampioana

Baschetbaliștii de la Phoenix  au învins vicecampioana
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Phoenix a reușit prima victorie din acest sezon, scor 80-78, cu vicecampioana Mures Tg. Mureș.


 

Echipa de baschet masculin Phoenix va juca, astăzi, la Sala Sporturilor „Dunărea”, de la ora 20,00, în compania formaţiei BC Mureş Târgu Mureş - vicecampioana sezonului trecut, într-un meci contând pentru etapa a doua din Liga Naţională.

După un start de sezon dificil, cu o înfrângere usturătoare (scor 49-75) în faţa echipei BCM U Piteşti, antrenorul Florin Nini îşi doreşte să facă un meci frumos în faţa propriilor suporteri. „Ne dorim foarte mult să avem o evoluţie bună, ne dorim victoria, deşi va fi foarte greu, având în vedere că jucăm cu vicecampioana. Noi venim după un început pe care l-am pus pe seama tracului jucătorilor tineri, avem în lot nouă jucători noi, şi pe lipsa de omogenitate, lucru pe care vrem să îl rezolvăm cât mai repede. Vom juca în faţa fanilor, cu siguranţă vom avea o altă evoluţie, prin care să ne recompensăm suporterii cu o primă victorie”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Totodată, acesta ne-a spus că le-a pregătit o serie de surprize celor care vin la meci, astfel că pe lângă concursurile deja consacrate, din timpul pauzei (aruncările de la jumătatea terenului, cele de trei puncte şi de un punct), cei mai mici dintre copiii care invadează parchetul vor putea participa la întreceri de îndemânare. De asemenea, suporterii îşi vor putea achiziţiona carduri de membru Phoenix, pe baza cărora vor beneficia de reduceri din partea partenerilor clubului.

Altfel, echipa feminină a aceluiaşi club va juca astăzi (ora 19,00) şi sâmbătă (ora 13,00), două meciuri amicale, în deplasare, cu Sepsi Sf. Gheorghe - campioana României. „Muncim din greu pentru construirea şi ridicarea nivelului de joc al echipei noastre”, a spus antrenorul Eugenio Rodrigues.

Citit 1533 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 00:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.