KARATE TRADIŢIONAL. Trofeul “Cupa României”, din nou la Galaţi

KARATE TRADIŢIONAL. Trofeul “Cupa României”, din nou la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

“Cupa României” a rămas laGalaţi * Clubul Kodo şi-a reconfirmat, încă o dată, valoarea


Clubul gălăţean Kodo îşi dovedeşte valoarea pe care o are în rândul cluburilor de specialitate din ţară, reuşind să cucerească “Cupa României” la Karate Tradiţional, competiţie desfăşurată la Oradea. Astfel, CS Kodo repetă performanţele din ultimii doi ani, când în 2014 devenea primul club gălăţean care obţinea acest trofeu. Conscursul a constituit şi un criteriu de selecţie pentru Campionatul European de la Cracovia (Polonia, 12-14 octombrie).

“Cupa României” este un trofeu care se acordă pentru bilanţul total al sportivilor unui club în concursurile individuale din cadrul Campionatului Naţional pentru toate categoriile de vârstă, Kodo obţinând 36 medalii, 19 aur, 11 argint şi 6 bronz.

Medaliaţii de la CS Kodo la Campionatul Naţional au fost: seniori - Mihai-Cristian Tâmpeanu (3 aur, 1 argint şi un loc 4), Alin Daiciu (2 aur, 2 argint); tineret: Anca Codreanu (3 aur şi 1 argint), Spiru Ionescu (3 aur, 1 argint),  Alexia Găină (2 aur, 3 bronz), Maria Butunoi (1 aur, 1 argint, 1 bronz), Alex Butura (2 aur, 2 bronz); juniori - Bogdan Crăescu (2 argint şi un loc 4), Cosmin Guteş (1 argint, un loc 4), Bianca Moglan (3 aur, 1 argint, un loc 4); cadeţi - Corina Dogaru (1 argint).

Rezultate bune a obţinut şi karateka Dragoş Homner, care s-a clasat între primii cinci sportivi ai României.

Cu aceste rezultate, dar şi cu cele obţinute la Campionatul Naţional de copii de la Iaşi, din primăvară, s-au calificat pentru Campionatul European de Karate Fudokan următorii sportivi: Mihai Tâmpeanu, Anca Codreanu, Bianca Moglan şi Alexia Găină.  “A fost o experienţă extraordinară pentru că au fost mulţi sportivi experimentaţi şi bine pregătiţi. Sportivii clubului nostru au dat dovada de dorinţă de victorie şi împreună am reuşit să păstrăm Cupa”, a declarat Mihai-Cristian Tâmpeanu. 

De la Clubul Meikyo, Andrei Diaconu a participat la categoria de vârstă cadeţi şi a cucerit titlul de vicecampion naţional la proba de fugu-go. Acesta va face parte din lotul naţional al României care va concura la “Europenele” de la Cracovia.

Citit 3571 ori Ultima modificare Luni, 26 Septembrie 2016 16:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.