Încă o victorie pentru hocheiștii de la CSM Dunărea
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

Încă o victorie pentru hocheiștii de la CSM Dunărea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Echipa de hochei CSM Dunărea a câștigat, scor 7-4 (4-2, 1-0, 2-2), cu formația Progym Gheorgheni, în meciul disputat marți seară, în cadrul Ligii Naționale. 

Pentru Dunărea au marcat: Anton Popa (min 5), Krajci (min 7 și 13), Lorincz (11), Lantos (24), C. Munteanu (46, superioritate numerică) și Irimia (min 58). 


 

Echipa de hochei Dunărea Galaţi a avut, ieri, zi fără meci, o raritate în această perioadă. După partidele de sâmbătă şi duminică din Liga Mol cu Ujpest (scor 3-6) şi Ferencvaros (scor 2-3), vor urma cinci zile fiecare cu joc pentru Dunărea. Astăzi şi mâine, la Galaţi de la ora 18,30, vor fi partidele din Liga Naţională cu Progym Gheorgheni, joi este programat tot pe teren propriu duelul cu DVTK din Liga Mol, apoi imediat va urma deplasarea la Brasov pentru două jocuri cu cei de la Corona, vineri şi sâmbătă, care vor conta atât pentru campionatul naţional cât şi pentru Liga Mol.

În total, şapte meciuri în opt zile, situaţie cu care Zoltan Pal spune că nu s-a mai întâlnit niciodată, deşi are în spate o lungă carieră. „Am 37 de ani, dar niciodată până acum nu am mai întâlnit aşa ceva. Nici măcar nu am auzit ca vreo echipă, din orice campionat ar fi, să aibă şapte meciuri în opt zile. E ceva pe care fizic nu ştiu cum il poţi duce. O să încercăm să luăm meci cu meci, să încercăm să scoatem cât mai mult din fiecare”, a declarat Zoltan Pal.

Revenind la ultimul meci disputat, cel cu Ferencvaros, Zoltan Pal a spus că este dezamăgit că nu s-a obţinut măcar un punct, precizând că a contat mult şi o decizie controversată a arbitrilor. La scorul 1-2, în minutul 54, într-o perioadă de dominare a echipei gălăţene, Juraj Durkech a fost „tamponat” cu cotul în gât, apoi a reacţionat, oprindu-şi adversarul cu crosa. Slovacul a fost eliminat, dar nu şi adversarul, aşa cum ar fi trebuit. Imediat, Ferencvaros a profitat de superioritate numerică, marcând pentru 3-1. „Ultima inferioritate a fost ceva ce nu trebuia să existe şi am luat gol din ea. Suntem dezamăgiţi, pentru că au fost meciuri din care puteam obţine punct sau puncte”, a spus Pal.

În ultimele trei minute, Dunărea a forţat egalarea, scoţând portarul pentru a avea superioritate în atac, reuşind să marcheze pentru 2-3 când mai erau 40 de secunde, dar nu şi să trimită meciul în prelungiri.

Citit 2092 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Septembrie 2016 06:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.