Baschet feminin | Phoenix, accident în drumul spre Cluj
Foto: Foto: totalbaschet.ro  

Baschet feminin | Phoenix, accident în drumul spre Cluj
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Microbuzul cu care echipa de baschet Phoenix Galaţi făcea deplasarea spre Cluj a fost implicat într-un accident rutier petrecut pe DN 13, în apropierea localităţii Măieruş, din judeţul Braşov. Microbuzul gălăţencelor a fost lovit în plin de o altă maşină, venită, în curbă, de pe contrasens. Din fericire, starea jucătoarelor este bună, acestea continuându-şi drumul spre Cluj cu un alt microbuz.

"Suntem bine, puţin speriate de incident. În urma impactului, resimţim ceva dureri la nivelul genunchilor şi spatelui, dar suntem bine", a mărturisit Romina Filip.

Phoenix va juca, vineri, de la ora 18,00, în deplasare, cu Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa a treia din Liga Naţională.

Echipa gălăţeană vine după un start de sezon foarte bun, cu două victorii importante, şi se află pe locul patru în clasament, cu 4 puncte, în timp ce echipa adversă, tot cu 4 puncte, este pe locul secund, departajarea fiind făcută de coşaveraj.

În ceea ce priveşte meciul de astăzi, antrenorul Eugenio Rodrigues spune că merge la Cluj cu lecţiile făcute. „Am evaluat echipa, ne-am făcut planul şi cu siguranţă mergem să câştigăm. Dacă ne păstrăm concentrarea, aşa cum am făcut-o în primele meciuri, ne vom putea trece încă o victorie în cont”, a declarat tehnicianul gălăţean.

În sezonul trecut, Phoenix s-a impus cu 3-1 în confruntările directe (două în sezonul regulat, alte două în play-off), singurul meci pierdut fiind cel de la Cluj, din tur, când, pe fondul unor accidentări din timpul partidei, echipa gălăţeană nu a putut să joace la întreaga capacitate.

     

Citit 6297 ori Ultima modificare Joi, 13 Octombrie 2016 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.