BASCHET | Băieţii de la Phoenix au pierdut la Craiova

BASCHET | Băieţii de la Phoenix au pierdut la Craiova
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE, 20,30: Phoenix a pierdut, scor 80-69 (39-32), în fața SCMU Craiova. Meciul a fost echilibrat în prima jumătate, cu Phoenix la conducere în primele opt minute (14-13), dar craiovenii și-au arătat mai bine valoarea de pe teren și au impus ritmul. Partea secundă a meciului a fost dominată de gazde, care s-au luat la o diferență de 21 de puncte 74-53 (min 35), greu de recuperat de jucătorii lui Florin Nini.

Cel mai bun jucător gălățean a fost Bojovici, cu 20 e puncte, 3 recuperări și 2 pase deciseve. Ceilalți realizatori ai Phoenix au fost: Milovanovic 18 puncte, 8 recuperări și 1 pasă decisivă, Pesic (10+5+1), Guțoaia (8+3+2), Waters (4+0+4), Forreiter (3+0+0), Petică (3+1+3), Vizitiu (2+2+0) și Vlaicu (1+2+0). 

Meciul următor al Phoenix va avea loc sâmbătă, 29 octombrie (ora 20,00), la Galați, cu Steaua. 


 

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 18,00, în deplasare, cu SCMU Craiova, într-un meci contând pentru etapa a cincea din Liga Naţională. Partida va fi transmisă de postul DigiSport 4.

Phoenix abordează partida de pe locul nouă, cu 3 puncte (o victorie şi o înfrângere), iar Craiova se află pe locul opt, cu 4 puncte (o victorie şi două înfrângeri).

Phoenix revine în competiţii după o pauză de aproape o lună, perioadă în care trebuia să susţină meciurile din prima fază a Cupei României, cu CSM Ploieşti (retrasă între timp din campionat), dar şi alte două jocuri din Liga Naţională, care au fost reprogramate pentru 16 noiembrie, acasă, cu CSU Sibiu (etapa a IV-a), respectiv, 22 noiembrie, la Olimpic Baia Mare (etapa a III-a).

Antrenorul Florin Nini spune că, deşi şi-au ieşit puţin din ritm, jucătorii săi vor încerca să facă un joc bun la Craiova. „Pornim la acest meci cu intenţia de a face un joc cât mai bun. Suntem ieşiţi din ritmul meciurilor oficiale, avem şi câţiva accidentaţi, dar asta este competiţia şi încercăm să trecem peste toate aceste probleme, iar la ora meciului să dăm o replică pe măsura adversarului. Craiova este o echipă puternică, întărită cu jucători de calitate, care joacă foarte bine acasă. Ştim ce ne aşteaptă, suntem conştienţi că au prima şansă, dar ne ducem acolo să ne punem în valoare atuurile şi să încercăm să evoluăm cât mai bine”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Citit 1042 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.