Handbalistele şi voleibaliştii gălăţeni, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

Handbalistele şi voleibaliştii gălăţeni, în cuplaj la Sala Sporturilor Dunărea
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şi în acest final de săptămână echipele gălăţene sunt angrenate în competiţiile naţionale. La Sala „Dunărea”, astăzi sunt programate două întâlniri cu miză. Mai întâi, de la ora 16.00, va fi un meci de handbal, din Liga Naţională feminină, în care CSU Danubius va primi replica celor de la Universitatea Cluj. Este confruntarea în care gălăţencele vor cu tot dinadinsul să obţină prima victorie, mai ales că rundele trec şi nevoia de puncte se acuttizează. În ultimele etape aau fost semnale încurajatoare în ce priveşte evoluţia fetelor antrenate de Valeriu Costea, lotul a fost întărit, astfel că a cam venit timpul să se arate şi roadele.

Tot sâmbătă, trei ore mai târziu (de la 19.00), în aceeaşi sală este rândul voleibaliştilor de la Arcada să iasă la rampă. După succesul de la Caransebeş, acolo unde în ediţiile trecute au fost învinşi, gălăţenii pornesc mari favoriţi în confruntarea cu VCM LPS Piatra Neamţ. Este echipa care nu a prea „suflat” în faţa gălăţenilor, aşa că nu vedem cum ar face-o astăzi! Gazdele vor juca tot fără Gradinarov şi Radovici, a căror revenire se speră a avea loc în etapa următoare, dar ceilalţi voleibalişti din lot au valoarea necesară pentru a obţine toate cele trei puncte.

În prima ligă feminină de volei, CSU,Galaţi se va deplasa la Iaşi, unde va juca astăzi cu Penicilina, în etapa a treia din prima ligă.

În ceea ce priveşte echipa masculină de handbal CSU Danubius, aceasta va evolua în cadrul etapei a şase din eşalonul secund în deplasare, cu CSU Târgovişte. Formaţia antrenată de Florin Andronic, care zilele trecute a câştigat examenul pentru postul de director al CS Şcolar Galaţi, are de ieri un nou obiectiv declarat de conducerea clubului, promovarea, astfel că victoria este singura variantă pentru a se recupera sincopele din primele etape.

Citit 1840 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2016 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.