Hocheiștii de la Dunărea, încă două victorii în Liga Mol

Hocheiștii de la Dunărea, încă două victorii în Liga Mol
Foto Sonia Baciu
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: CSM Dunărea a câștigat și cel de-al doilea meci al etapei din cadrul Ligii Mol. Dunărea s-a impus scor, 7-5 (1-1, 5-2, 1-2), în fața formației Fehervari Titanok. 

Pentru gălățeni au marcat Bushbacher și Donika - câte două goluri, respectiv Szocs, Tamas și Rusnak - câte un gol. 


 

Echipa de hochei Dunărea a câștigat, vineri seara, meciul cu Dunaújvárosi Acélbikák, disputat pe teren propriu în cadrul Ligii Mol. Dunărea a terminat cele trei reprize obișnuite la egalitate, scor 3-3 (1-2, 1-1, 1-0), după ce gălățenii, aflați în inferioritate numerică, au egalat în minutul 47 prin Donika și au trimis meciul în prelungiri. Scorul a fost deschis în minutul 7 de americanul Bushbacher, dar avantajul prea mult, oaspeții egalând după numai trei minute, ca din minutul 17 să preia controlul. Repriza secundă a început cu un moment pentru gălățeni, care au egalat prin Szocs, în minutul 32. Cu toate intervențiile portarului Lakosil, acesta a fost învins cu trei secunde înainte de pauză. Ultima perioadă a fost adjudecată de gălățeni, prin golul marcat de Donika.

Gazdele au reușit să marcheze golul victoriei în repriza suplimentară (min 2,57), prin Bushbacher.

Americanul Bushbacher, care nu se află la primul gol marcat în prelunigiri, consideră că victoria a fost după o muncă de echipă. ”Am fost poate și norocos, nu s-ar fi întâmplat asta dacă nu era și contribuția coechipierilor mei. Am construit mult ca să egalăm prin Donika și să avem șansa unei victorii”, a spus Bushbacher.

În ceea ce privește partida de sâmbătă, de la ora 18,00, cu Fehervari Titanok, Bushbacher spune că se așteaptă la un alt meci încântător. ”Jucăm cu o echipă care s-a îmbunătățit de când am jucat cu ea, luna trecută. și care vine la Galați după o victorie în fața Coronei Brașov. Cred că și mâine va fi unul încântător”, a încheiat Bushbacher.

Altfel, echipa gălățeană este singura din România care a câștigat în această etapă, după ce Corona a fost învinsă, joi, scor 4-2 de Fehervari Titanok, iar Miercurea Ciuc a pierdut, scor 4-2, în fața Dunaújvárosi.

 

 

Citit 1484 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Octombrie 2016 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.