United a început returul fără gol primit

United a început returul fără gol primit
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Echipa de futsal United Galați a câștigat, scor 4-0 (2-0), în fața KSE Tg. Secuiesc, în meciul contând pentru prima etapă a returului Ligii  I. 

O partidă cu multe ocazii pentru cele două formații. Scorul a fost deschis de Cojoc, în minutul 9, ca după numai două minute, Tudose să mărească avantajul gălățenilor. Intrarea în repriza secundă a fost la fel de activă pentru cei de la United, când încă din primul minut, Lașcu a înscris după o lovitură liberă, apoi Tudose a marcat pentru 4-0. Scorul putea fi mai mare, portarul adversarilor reușind să scoată, la limită, o minge de pe linia porții.  

Antrenorul David Asandei spune că victoria este foarte importantă pentru menținerea în vârful clasamentului, mai ales pentru abordarea play-off-ului. ”Am câștigat, deși s-a văzut că jucătorii au acumulat pușină oboseală, dar important este că am obținut cele trei puncte. Am făcut un joc bun, am marcat fără să primim gol. Ne așteaptă un examen foarte dificil în etapa următoare, când vom juca la Odorheiu Secuiesc, unde de asemenea ne dorim un rezultat pozitiv”, a declarat Asandei.

Avantajul de pe tabelă i-au permis antrenorului de la United să introducă în teren și jucătorii de la echipa de tineret, Stratulat, Stoian, Bâgu și Popa. ”Am folosit și jucătorii din echipa de Under 19, să le dăm încrederee, pentru că în doi-trei ani aceștia să facă parte din lotul de seniori. Pe Gabriel Popa îl vedem chiar mai devreme aici, alături de noi”, a declarat tehnicianul gălățean.

După acest rezultat, United se află pe locul secund, la egalitate (25 de puncte) cu liderul Autobergamo Deva, care va juca duminică, cu Informatica Timișoara.

 

 

Citit 1150 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Noiembrie 2016 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.