UPDATE: Phoenix a câștigat în deplasare
Foto: Foto Sonia Baciu

UPDATE: Phoenix a câștigat în deplasare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

UPDATE: Phoenix a câștigat, scor 81-71 (41-40), în fața formației Olimpic Baia Mare, în meciul disputat marți seara, partidă restantă contând pentru etapa a treia din Liga Națională. 

Cu această victorie, Phoenix a urcat pe locul nouă în clasament, la egalitate (10 puncte) de Baia Mare, dar cu un joc mai puțin. Următorul meci al echipei Phoenix va avea loc, în deplasare, sâmbătă, cu Dinamo (formație aflată pe ultimul loc, cu 9 puncte)


 

Echipa masculină de baschet Phoenix va juca, astăzi, de la ora 19,00, în deplasare, cu Olimpic Baia Mare, într-un meci restant din etapa a treia a Ligii Naţionale (LNBM).

Cu o singură victorie din şapte meciuri disputate, Phoenix se află pe ultimul loc în clasament, la doar un punct în urma formaţiilor Olimpic Baia Mare şi Dinamo (ambele având un joc în plus). Dacă învinge în acest joc, Phoenix le va depăşi în clasament pe cele două echipe menţionate.

Phoenix şi Olimpic Baia Mare (echipă nou promovată în acest an) s-au mai confruntat în presezon, într-un turneu amical desfăşurat la Tg. Mureş, gălăţenii impunându-se cu scorul 76-68.

Căpitanul echipei Phoenix, Milos Pesici, consideră că partida de astăzi este una foarte importantă şi trebuie jucată cu spiritul de luptă avut în partea a doua a meciului precedent. „Trebuie să învăţăm din meciul cu Clujul (n.r. - pierdut pe final, în ciuda unei reveniri de senzaţie după pauză), pentru că suntem într-o poziţie dificilă în clasament. Avem nevoie de atitudinea din a doua parte a ultimului meci şi, cu siguranţă, vor veni şi rezultatele. Avem nevoie de o victorie cu Baia Mare, trebuie să dăm totul pe teren, la fel şi apoi, cu Dinamo. Le-am spus şi colegilor, aceste două meciuri sunt cruciale pentru noi, trebuie să luptăm pentru orice minge, pentru noi, pentru club”, a spus Pesici.

Din acest tur, echipa Phoenix mai are de susţinut încă două partide: sâmbătă, 26 noiembrie, la Dinamo, respectiv, pe 3 decembrie, pe teren propriu, cu CSM CSU Oradea, campioana en-titre.

Citit 1206 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Noiembrie 2016 11:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.