Phoenix, în căutarea victoriei
Foto: Foto Sonia Baciu

Phoenix, în căutarea victoriei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Phoenix a pierdut, scor 70-83, în fața formației Dinamo, într-un meci disputat în deplasare, contând pentru etapa a 10-a din Liga Națională. Cu această înfrângere, Phoenix a coborât o poziție, până pe 10, la egalitate (11 puncte) cu echipa bucureșteană.  


Echipele de baschet ale clubului Phoenix vor juca în acest weekend în deplasare meciurile programate în cadrul Ligii Naţionale.

Băieţii vor juca, astăzi, de la ora 19,00, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a zecea. Phoenix abordează partida de pe locul 9, cu 10 puncte, şi vine după o victorie, scor 81-71, Olimpic Baia Mare, în timp ce Dinamo se află pe ultimul loc, cu 9 puncte. Reuşita de marţi a fost foarte importantă pentru ieşirea echipei gălăţene din zona retrogradabilă a clasamentului. Pentru jucătorii lui Florin Nini, acesta este al patrulea meci în zece zile.

Competiţia feminină se reia duminică, după o pauză cauzată de meciurile echipei naţionale cu Israel şi Turcia, din preliminariile Campionatului European. Echipa gălăţeană va juca, duminică, de la ora 19,00, cu Sepsi Sf. Gheorghe, campioana en-titre. Phoenix se află pe locul al cincilea, cu 13 puncte, iar Sepsi ocupă locul al treilea, la egalitate (15 puncte) cu CSM Târgovişte şi Universitatea Cluj.

Antrenorul Eugenio Rodrigues spune că partida este una foarte grea, având în vedere pauza de trei săptămâni. „Avem în faţă un meci greu, în care întâlnim campioana, pe terenul ei. În acelaţi timp, nu putem şti cum ne va afecta această pauză, din punct de vedere fizic sau al ritmului de joc”, a declarat tehnicianul gălăţean.

Altfel, sâmbătă, 3 decembrie, echipele gălăţene de baschet vor avea un cuplaj important, fetele vor întâlni ICIM Arad, iar băieţii vor juca cu CSM CSU Oradea, campioana en-titre.

Citit 1005 ori Ultima modificare Sâmbătă, 26 Noiembrie 2016 23:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.