Voleibaliștii de la Arcada au încheiat turul cu încă trei puncte
Foto: Foto Sonia Baciu

Voleibaliștii de la Arcada au încheiat turul cu încă trei puncte
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

 

Echipa masculină de volei Arcada Galați a câștigat, scor 3-1, în fața formației Universitatea Cluj, în meciul disputat vineri-seară, la Galați, contând pentru ultima etapă din turul Diviziei A1.

A fost un meci, cu faze spectaculoase pentru ambele echipe, în care gălățenii au dominat primele două seturi, pe care și le-au adjudecat cu ușurință, 25-16 și 25-15. Setul al treilea a fost unul în care nivelul de concentrare al celor de la Arcada a fost mai scăzut, deși la primul time-out tehnic conduceau, fapt care le-a permis clujenilor să preia inițiativa și să desprindă chiar la cinci puncte, 20-15. Gălățenii au reușit să reducă diferența, ba chiar să dea ceva emoții oaspeților, aceștia ratând câteva mingi de set, dar câștigând totuși setul, scor 25-20. În ultimul act, gălățenii s-au repliat, regăsindu-și concentrarea și încheind meciul în același ritm cu care au început, scor 25-15. La Arcada nu au evoluat Janici şi Gradinarov, în rest lotul a arătat astfel: Despotovschi (Muscină), Safonov (Dumitrache), Caio de Pra (Zahar), Paşcan, Cristudor (Pârvu), Spînu  - Rosici (libero).

”Trebuia să fim puţin mai atenţi ca să terminăm mai repede, important este că am luat cele trei puncte. Adversarii noștri au venit foarte relaxaţi, au servit foarte bine în setul al treilea, iar noi, cu două seturi câştigate, am lăsat puţin garda jos. Cu puţin mai multă concentrarea, pe preluare şi pe atac, şi terminam. E greu să joci cu echipele care vin fără miză pentru că rişti să intri în jocul lor şi atunci se întâmplă ca astăzi. A fost un tur de campionat destul de echilibrat. Noi am avut un început mai ezitant, dar pe parcurs am crescut, lucru care s-a văzut de la meci la meci. La CSM Bucureşti mergem să ne luăm revanşa. Suntem pe podium, la egalitate de puncte cu alte două echipe, şi trebuie să ne menţinem acolo în pauză de iarnă, să fim cel puţin în primele trei formații, dacă nu vom reuşi să fim pe primul loc”, a declarat Mihai Dumitrache.

Arcada a terminat turul pe locul trei, la egalitate (28 puncte) cu VM Zalău și Steaua.

În etapa următoare, Arcada va juca, luni, 12 decembrie, la CSM București (ora 18,00, Digi Sport), în prima etapă a returului.  

Citit 976 ori Ultima modificare Duminică, 04 Decembrie 2016 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.