CSM Dunărea a obținut două VICTORII în fața unor adversari de CALIBRU
Foto: Foto Sonia Baciu (arhivă)

CSM Dunărea a obținut două VICTORII în fața unor adversari de CALIBRU
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

UPDATE, ora 20,45: CSM Dunărea a câștigat, duminică seara, meciul cu Dunaujvaros Acel (DAB), disputat pe teren propriu în cadrul Ligii Mol, scor 3-0 (0-0, 2-0, 1-0). Marcatorii celor trei goluri au fost Donika (pasa lui Buchbacher și Rusnak), Szocs și Buchbacher (pasa lui Rusnak).

După această victorie, CSM Dunărea a mai adus trei puncte în contul său, ajungând la 31 de puncte din 28 de jocuri.

Cele două reușite din acest weekend sunt și de moral, având în vedere că ambii adversari ai CSM Dunărea erau din partea de sus a clasamentului, DAB locul 5, respectiv Debreceni, locul 6.

Pentru Dunărea mai urmează două meciuri, acasă, din Liga Mol, pe 11 și 12 decembrie, cu Ferencvarosi, respectiv cu UTE (ambele partide vor fi de la ora 18,00). Până atunci, pe 8 decembrie (ora 18,30), Dunărea va juca, tot la Galați, cu Steaua, într-un meci contând pentru al doilea retur al Ligii Naționale.  


 Echipa de hochei CSM Dunărea a câștigat, sâmbătă seara, meciul cu Debreceni HK, disputat pe teren propriu în cadrul Ligii Mol, scor 2-1 (1-0, 0-1, 1-0). Scorul a fost deschis de gălățeni, care se aflau în superioritate numerică, Krajci marcând în minutul 8:29, din pasa lui Flinta și Donika. Replica oaspeților a venit abia în repriza a doua, prin Saluga. Dunărea a fost la doar 95 de secunde de a ajunge în prelungiri, când Donika, prin pasa lui Rusnak și Krajci, a trimis pucul în poarta maghiarilor, reușind o revanșă de trei puncte. În meciul disputat în deplasare, în septembrie, Debreceni câștigase în prelungiri, scor 2-1. Astfel gălățenii, aflați pe locul 9 în clasament, au deschis seria jocurilor de pe gheața proprie cu o victorie importantă, în fața unei adversare mai bine cotate, situată pe locul 6. 

Duminică, de la ora 18,00, CSM Dunărea va juca al doilea meci din această serie, cu formația Dunaujvaros Acel (DAB), echipă aflată pe locul cinci în clasamentul Ligii Mol.  

Citit 2324 ori Ultima modificare Marți, 06 Decembrie 2016 06:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.