UNITED, ultimul meci din acest an în Liga I

UNITED, ultimul meci din acest an în Liga I
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În Liga I de futsal avem parte de un final de an fierbinte, în special prin prisma poziţionărilor din fruntea clasamentului. La ora actuală, primele locuri arată astfel: 1. Autobergamo Deva - 29 p, 2. United Galaţi - 28 p, 3. Călăraşi - 27 p, 4. Timişoara - 26 p, 5. Odorhei - 25 puncte.

Dar situaţia se poate schimba în favoarea gălăţenilor după disputarea a două partide din această perioadă. United joacă astăzi cu Muncitorul Reşiţa, iar Deva merge la Odorhei (luni).

În privinţa partidei de la Galaţi, câştigătoare vor fi probabil gazdele, în timp ce la Odorhei întâlnirea este deschisă oricărui rezultat. O înfrângere a devenilor poate menţine în fotoliul de lider, până la anul, echipa antrenată de David Asandei.

Gălăţenii au pregătit cu mare atenţie acest ultim examen oficial din 2016, întregul lot este valid şi vor juca totul pe cartea victoriei. La ora meciului, antrenorul va beneficia şi de serviciile internaţionalului Moldoveanu, prezent la „amicalul” cu Cehia, de acum două seri, precum şi de cei doi moldoveni - Laşcu şi Burdujel - prezenţi la naţionala ţării lor. Cele două selecţionate au susţinut meciuri de verificare în vederea participării, la anul, la preliminariile pentru Campionatul European de futsal.

Partida de astăzi, de la Galaţi, cu formaţia din Reşiţa va fi găzduită de Sala „Dunărea”, cu începere de la ora 18,30.

Citit 880 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Decembrie 2016 17:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.