Arcada are nevoie de setul de aur în meciul retur, la debutul în Cupa CEV

Arcada are nevoie de setul de aur în meciul retur, la debutul în Cupa CEV
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa masculină de volei Arcada Galaţi a pierdut meciul de debut în competiţia europeană „Cupa CEV”, scor 3-0 (25-16, 25-21, 25-22), susţinut, miercuri,  în deplasare, în compania formaţiei  sârbe Vojvodina Novi Sad, în cadrul turului secund al competiţie.

Primele două seturi au avut o desfăşurarea similară, scorul a fost strâns doar în prima treime, gazdele desprinzându-se după 9-9, respectiv 10-9.

În al treilea set, Vojvodina a început foarte tare, a luat repede un avans consistent până la 9-2 şi părea că va închide meciul uşor, dar nu a fost deloc aşa, ieşind în cele din urmă cel mai echilibrat set. Arcada s-a apropiat până la 13-12, iar de acolo s-a ţinut scai de adversar, stând mereu la maxim două puncte în urmă (cu o singură excepţie, 19-16) şi a reuşit chiar să preia conducerea (21-22), dar de acolo nu a mai avut forţa să relanseze cu adevărat partida, finalul de set aparţinând clar echipei din Novi Sad.

Arcada a avut câteva absenţe importante la acest meci, antrenorul principal Martin Stoev şi voleibaliştii Caio De Pra, Janic şi Radovic, care nu au făcut deplasarea din motive de ordin medical.

Partida retur va avea loc la Galaţi, în Sala Sporturilor „Dunărea”, pe 18 ianuarie, de la ora 17.00. Pentru a obţine calificarea în optimile de finală, Arcada are nevoie să câştige la scor de trei puncte (3-0 sau 3-1) şi să se impună apoi şi în „setul de aur”.

Citit 1507 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2017 21:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.