S-a stabilit programul primului tur la Australian Open, Patricia Țig joacă în prima zi

S-a stabilit programul primului tur la Australian Open, Patricia Țig joacă în prima zi
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Organizatorii Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, au făcut programarea meciurilor din primul tur, patru dintre româncele prezente pe tabloul principal urmând să joace în prima zi. Gălăţeanca Patricia Ţig (locul 106 WTA) se va afla printre primele jucătoare ce intră la joc pe terenurile de la Melbourne, urmând să o întâlneacă pe campioana olimpică Monica Puig (32 WTA) în prima întâlnire de pe terenul 14, programată în noapte de duminică spre luni, la ora 2.00 (ora României).

În acelaşi timp cu Ţig vor mai juca Simona Halep şi Irina Begu. Halep va deschide seria meciurilor de pe terenul central "Rod Laver", întâlnind-o pe Shelby Rogers (SUA, 57 WTA), în timp ce Begu (30 WTA) va juca  cu kazaha Yaroslava Şvedova (41 WTA), pe terenul 20. Sorana Cîrstea (78 WTA), a patra reprezentantă a României care joacă luni dimineaţă la Australian Open, o va întâlni pe Irina Kromacheva (Rusia, 92 WTA), pe terenul 12, în jurul orei 06:00. Organizatorii au decis ca Monica Niculescu (40 WTA) şi Ana Bogdan (125 WTA) să ia startul în noapte de luni spre marţi, în meciurile cu rusoaicele Anna Blinkova (189 WTA), respectiv Elena Vesnina (17 WTA).

Ana Bogdan a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, în al treilea tur al preliminariilor învingând-o cu 7-6 2-6 6-2 pe chinezoaica Zhang.

Altfel, perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savciuk a câștigat, sâmbătă, proba de dublu a turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus în finală de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Zhaoxuan Yang (China) cu 0-6, 6-4, 10-5.

Olaru şi Savciuk s-au aflat la al doilea turneu consecutiv în care ajung în finală, după cel de la Shenzhen (China(, când au pierdut în ultimul act.

În schimb, tot la Hobart, Monica Niculescu a pierdut finala probei de simplu, fiind învinsă, scor 6-3, 6-1, de belgianca Elise Mertens (21 ani, 127 WTA), venită din calificări.

Citit 1649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.