Spectacol pirotehnic la reunirea OȚELULUI
Foto: Sursa foto: ascotelul.ro

Spectacol pirotehnic la reunirea OȚELULUI
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Lotul echipei Oţelul Galaţi s-a reunit luni seară, pentru a începe pregătirile pentru a doua parte a sezonului competiţional 2016-2017, cel de la care se aşteaptă obţinerea promovării în Liga a III-a.

Ca de obicei în astfel de momente, suporterii au creat o atmosferă incendiară la propriu, cu torţe şi fumigene ce au generat un show pirotehnic. Primul antrenament din acest an a avut loc pe stadionul "Siderurgistul", fără a lipsi un alt moment obişnuit la noul Oţelul, cel în care jucătorii şi-au cântat devotamentul pentru roşu-alb-albastru alături de susţinătorii din tribună.

Lotul prezent la prima şedință de pregătire: Portari - Vlasie, Enache, Şt. Bordieanu; Fundaşi - Neagu, Radu, Scutaru, Păduraru, R. Codreanu, Ciurea, Manău, Serea, Luca; Mijlocaşi: Dajbog, Postelnicu, Năpârlică, Tudosă, I. Codreanu, Ţâmpău, Vieru; Atacanţi: Pavel, Gheorghe, A. Frunză.

Alături de aceştia s-au antrenat şi juniorii Grigoraş, Anghele, Chiriţă, Grozav, Petică, Munteanu, Lepădatu, Cristof şi A. Miron. Patru dintre jucători reperezintă noutăţi în lotului Oţelul, aflându-se deocamdată în probe: Serea, Luca, Vieru şi Frunză.

Oţelul este lider autoritar al Ligii a IV-a, cu punctaj maxim, iar antrenorul Stelian Bordieanu îşi doreşte un parcurs la acelaşi nivel şi în retur, care să fie încununat apoi cu câştigarea barajului de promovare în eşalonul al treilea. „Reluăm pregătirile cu gândul de a ne pregăti cât mai bine pentru startul returului. Ne aşteaptă o parte secundă a campionatului foarte dificilă, în care sperăm să ne atingem obiectivele propuse, respectiv ajungerea la baraj şi promovarea în Liga a III-a. Le mulţumim suporterilor că sunt alături de noi, aşa cum au fost şi până acum, ne motivează şi pe noi să fim din ce în ce mai buni”, a declarat antrenorul principal Stelian Bordieanu.

Echipa va continua antrenamentele zilnice la stadionul "Siderurgistul", iar cât de curând urmează să fie stabilit şi programul meciurilor amicale pe care roş-alb-albaştrii le vor disputa în această perioadă precompetiţională.

Suporter Club Oţelul este o grupare înfiinţată de fani, în vara anului trecut, după declararea falimentului FC Oţelul, dorindu-se a fi continuatoarea campioanei din 2011. A încheiat turul Ligii a IV-a cu victorii în toate cele 12 meciuri jucate şi mai are de disputat un joc restant, cu Victoria Independenţa. Luna viitoare este preconizată şi redobândirea mărcii şi a trofeelor FC Oţelul, când este dorită a avea loc licitaţia organizată de către lichidatorul judiciar al fostului club.

Citit 5996 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2017 18:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.