CSM Dunărea, șase puncte pierdute la Galați

CSM Dunărea, șase puncte pierdute la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa de hochei pe gheață Dunărea Galați a pierdut, scor 2-3 (1-0, 2-1, 0-2), în fața HSC Miercurea Ciuc, într-un meci contând atât pentru Liga Națională, cât și pentru Liga Mol, disputat marți seară la Galați.

Scorul a fost deschis în ultima secundă a primei reprize de americanul Bushbacher, din pasa lui Rusnak. Ciucanii au reușit să egaleze prin Antal în minutul 27, ca apoi Berdilă să readucă echipa gălățeană la conducere (min 34, pasa Krajci și Szocs). Ultima repriză de joc a fost una în forță pentru echipa oaspete care a egalat prin același Antal (min 49:47), și care după numai 61 de secunde a marcat încă un gol pentru echipa sa.

Gălățenii au forțat jocul în ultimele minute, prin scoaterea portarului, dar nu au reușit să egaleze și să trimită meciul în prelungiri. Victoria ciucanilor a fost ca o revanșă după ce au pierdut finala ”Cupei României”, pe care gălățenii au câștigat-o, scor 6-5, după ce au fost conduși cu 3-0.

Cu acest rezultat, Dunărea se menține pe locul 9 în Liga Mol, la un punct distanță de echipa aflată pe locul 8, Ferencvaros, care a pierdut în această seară în fața formației DVTK. În această competiție, CSM Dunărea mai are de disputat cinci partide din sezonul regulat, următorul fiind chiar împotriva echipei Ferencvaros (20 ianuarie, deplasare). Vor urma alte două jocuri în deplasare, pe 21 ianuarie (MAC) și 23 ianuarie (DVTK), apoi sezonul se va încheia cu două meciuri pe teren propriu, pe 28 ianuarie cu HK Belgrad, respectiv pe 4 februarie, cu Debrecen. 

În Liga Națională, CSM Dunărea se află pe locul 4, cu șase puncte și un joc mai puțin disputat decât ocupanta locului 3, Progym Gheorgheni. În sezonul regulat al campionatului intern CSM Dunărea mai are de jucat șase meciuri. 

Citit 1176 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 10:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.