Un TRANSFER, dar şi două PIERDERI grele pentru CSU Danubius

Un TRANSFER, dar şi două PIERDERI grele pentru CSU Danubius
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Echipa feminină de handbal CSU Danubius şi-a mărit lotul cu o jucătoare de la Cetate Deva, însă nu va mai putea conta pe Daciana Balaban şi Iulia Artean, ambele accidentate.

Deşi perioada de transferări s-a încheiat, încă se mai pot face achiziţii de jucătoare libere de contract în Liga Naţională, iar CSU Danubius urmează să efectueze o astfel de legitimare.

După recenta retragere din campionat a formaţiei Cetate Deva, jucătoarele acesteia au devenit libere de contract, iar una dintre acestea, extrema stânga Denisa Şerevel, a avut rapid mai multe oferte. A ales-o pe cea de la CSU Danubius Galaţi, jucătoarea în vârstă de numai 20 de ani urmând să fie din nou coechipieră cu trei dintre colegele pe care le-a avut ASC Şc 181 Bucureşti, Emilia Anghel, Andreea Chiricuţă şi Mădălina Conache.

Denisa Şerevel a ajuns marţi seara în Galaţi, iar ieri a avut primul antrenament sub comanda tehnicianului Valeriu Costea. „Ne-am înţeles cu jucătoarea la toate aspectele contractuale şi urmează să finalizăm formalităţile de legitimare la federaţie”, ne-a spus Dan Pantea, preşedintele CSU Danubius.

"Daci" şi Iulia Artean, final de sezon

În schimb, echipa gălăţeană a suferit două pierdere grele în ceea ce priveşte componenţa lotului, Iulia Artean şi Daciana Curtean Balaban. Ambele au suferit accidentări oarecum similare, leziuni ale ligamentelor genunchiului, iar speranţele că acestea nu sunt severe au fost zadarnice. Interul dreapta Iulia Artean, accidentată înaintea reluării campionatului, a fost supusă marţi unei intervenţii chirurgicale, iar Daciana Curtean Balaban, care s-a accidentat în prima partidă din acest an, cea de la Slobozia, va fi şi ea supusă cât de curând unei operaţii. Cum perioada de recuperare este estimată la aproximativ patru luni, sunt şanse foarte mici ca cele două handbaliste să mai poată juca în acest sezon, care se încheie la 30 aprilie.

CSU Danubius, aflată la primul sezon după promovarea în Liga Naţională, este pe locul 10 în clasament, iar următorul meci îl are programat pe 26 ianuarie, la Galaţi, cu formaţia Corona Braşov, în cadrul etapei a doua a returului.

Citit 1778 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Ianuarie 2017 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.