ÎNOTĂTORI gălăţeni, pe PODIUM la "Contratimp"

ÎNOTĂTORI gălăţeni, pe PODIUM la "Contratimp"
Înotătorii de la CSŞ Galaţi, alături de antrenoarea Claudia Sava
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Sportivii de la Aqua Sport şi CS Şcolar, printre protagonişti la Târgovişte


Prima ediţie a concursului naţional de înot, dotat cu trofeul "Cupa Contratimp Chindia" şi dedicat copiilor cu vârste între 8 şi 11 ani, a avut loc la Târgovişte. Competiţia, desfăşurată la modernul complex de nataţie, a reunit 250 de sportivi, de la 22 de cluburi din ţară, iar Galaţiul a fost reprezentat de înotătorii de la Aqua Sport şi CS Şcolar. 

Concursul a cuprins 57 de probe, la stilurile liber, bras, fluture şi spate. De la Aqua Sport (antrenor Mihaela Hodină) s-a deplasat un grup format din 13 sportivi: Alesia Forţu, Ana Ardelean, Denisa Tufaru, Rareş Ivanov (născuţi în 2008), Teodora Mihai, Carolina Costandache, Miruna Ion, Andreea Petrea, Nicolas Borcea (2007), Erika Iancu, Alina Ghinghină, Ariana Radu şi Luca Savuca (2006).

Teodora Mihai a urcat pe podiumul probei de 100 metri fluture, unde a ocupat locul al treilea, iar Carolina Costandache a obţinut “Cupa” pentru cel mai tehnic înotător al probei de 200 m liber, la categoria sa de vârstă.

De la CS Şcolar (antrenori Claudia Sava şi Paul Munteanu) au participat nouă sportivi: Iasmina Borş, Rareş Ioniţă, Damian Iorga (8 ani), Clara Mardaru, Andrei Chirană (9 ani), Daria Stamate, Alexandru Istrate (10 ani), Cristina Marcu, Codrin Nofit (11 ani).

Rareş Ioniță s-a clasat pe locul doi la 100 m fluture, obţinând în acelaşi timp şi distincţia de „cel mai tehnic” la 200 m liber. Iasmina Borş a urcat de două ori pe podium, pe locul al treilea, la probele de 100 m bras şi 200 m liber, la aceasta din urmă fiind premiată şi pentru cea mai bună tehnică.

”Pentru copiii născuți în 2006 şi 2007, am urmărit să stabilim baremurile de calificare pentru competiţiile naţionale viitoare. Suntem  mulţumiţi de rezultatele tuturor copiilor noştri, mai ales că printre ei avem şi câţiva începători, care promit. Ne bucură mult şi faptul că doi dintre sportivii noştri au primit Cupa pentru cea mai bună tehnică", a spus antrenoarea Claudia Sava.

Citit 3163 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2017 16:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.