TENIS | Indian Wells, următorul turneu pentru Ţig

TENIS | Indian Wells, următorul turneu pentru Ţig
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţeanca Patricia Ţig, care a urcat de pe 111 pe locul 108 în clasamentul mondial publicat luni de WTA, a renunţat la plecarea în Mexic, unde era înscrisă în calificările turneului de la Acapulco, dotat cu premii de totale de 250.000 de dolari. După ce a ratat la mare luptă intrarea pe tabloul principal al turneului Premier 5 de la Dubai, Patricia Ţig a preferat să revină în ţară, antrenându-se acum la Braşov, cu Răzvan Sabău, înaintea începerii circuitului american.

Următorul turneu la care este înscrisă gălăţeanca va fi cel de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, unde urmează să joace în calificări, spre sfârşitul primei săptămâni din martie.

Apoi, planurile Patriciei includ calificările la un alt turneu puternic din SUA, cel de la Miami, după care ar urma să plece spre Mexic, la începutul lunii aprilie, pentru turneul de la Monterrey, şi apoi în America de Sud, pentru a juca la Bogota (Columbia).

Altfel, gălăţeanca are şanse ca, de la începutul săptămânii următoare, să revină între primele o sută de jucătoare ale lumii, în clasamentul live ea aflându-se, marţi, exact pe locul 100.

Citit 1096 ori Ultima modificare Marți, 21 Februarie 2017 16:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.