PROGRAMUL competiţional al formaţiilor gălăţene. Ambele echipe de la Phoenix joacă pe teren propriu
Foto: Baschetbalistele de la Phoenix au de jucat împotriva campioanei | Foto Sonia Baciu

PROGRAMUL competiţional al formaţiilor gălăţene. Ambele echipe de la Phoenix joacă pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

În acest weekend, dintre cele şapte echipe gălăţene din prima ligă, cu excepţia hocheiştilor, vor juca pe teren propriu doar cele două formaţii de baschet ale clubului Phoenix.

Voleibaliştii de la Arcada vor juca astăzi, în deplasare de la ora 15.00, cu Universitatea Cluj, în ultima etapă a sezonului regulat. Apoi, va urma faza a doua a Diviziei A1, cu echipa gălăţeană în grupa locurilor 1-6.

Meciul de astăzi este unul accesibil, în faţa penultimei clasate, victoria la scor de trei puncte fiind singura variantă pentru Arcada de a mai putea spera apoi, în faza a doua, că poate recupera diferenţa de cinci puncte ce o are acum faţă de primul loc.

În campionatul feminin, CSU Galaţi urma să joace aseară, tot în deplasare, cu CSM Lugoj.

La baschet, în faza secundă a Ligii Naţionale feminine, astăzi la Sala „Dunărea”, de la ora 17.00, va fi un meci ce se anunţă foarte atractiv, Phoenix urmând să întâlnească deţinătoarea titlului de campioană, Sepsi Sf. Gheorghe, în grupa locurilor 1-6.

În competiţia masculină, Phoenix va evolua pe teren propriu (Sala „Dunărea), duminică, de la 19.00, în compania formaţiei BC Mureş Tg. Mureş. Mureşenii sunt primii în grupa locurilor 7-12, cu trei victorii mai mult ca Phoenix, echipa gălăţeană aflându-se pe locul 8.

La handbal, va juca în acest weekend doar echipa masculină CSU Danubius, din eşalonul secund, care va întâlni, pe teren propriu (Sala „Dunărea”, ora 12.30), formaţia Ştiinţa Municipal Bacău.

La fotbal, în etapa a doua din returul Ligii a III-a, pe teren propriu va juca doar Metalosport Galaţi, aflată la primul meci oficial din acest an, după ce runda trecută a stat. Echipa antrenată de Mihai Ciobanu va întâlni, pe Stadionul „Dunărea”, de la ora 15.00, formaţia băcăuană Aerostar. Sporting Lieşti va evolua în deplasare, cu Sportul Chiscani, în timp ce Avântul Valea Mărului are etapă liberă.

La fotbal feminin, FC Universitatea debutează în returul ligii secunde, întâlnind duminică, pe Stadionul "Siderurgistul", de la ora 11.00, liderul Seriei I, Universitatea Alexandria.

Se dă startul şi în returul Campionatului Naţional de fotbal al juniorilor A şi B, la Galaţi fiind programat un prim derbi local, între echipele Liceului Sportiv şi SC Oţelul. Cele două jocuri vor fi găzduite de Stadionul „Siderurgistul”, astăzi, de la orele 12.00, respectiv, 14.00. ACS Municipal Dunărea va juca numai cu juniorii B împotriva Centrului de Excelenţă Buzău, întrucât buzoienii nu au echipă la juniorii mari. Acest meci are loc duminică, de la ora 14.00, pe sinteticul de la „Dunărea II”

În Liga I de futsal, în penultima etapă a sezonului regulat, United (locul 1, cu 44 de puncte) are de jucat pe teren propriu derbiul cu Informatica Timişoara (locul 3, cu 40 de puncte), meci care, la solicitarea Digisport, post ce va televiza în direct, a fost programat marţi seară, de la ora 17.00.

Phoenix - Sepsi, Liga Naţională de baschet feminin, Sala "Dunărea", sâmbătă, ora 17,00

Phoenix - BC Mureş, Liga Naţională de baschet masculin, Sala "Dunărea", duminică, ora 19,00

Citit 1815 ori Ultima modificare Vineri, 10 Martie 2017 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.