UPDATE: Phoenix, înfrângere la Satu Mare

UPDATE: Phoenix, înfrângere la Satu Mare
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

UPDATE: Echipa feminină de baschet Phoenix a pierdut, scor 65-80 (35-44), în fața formației CSM Satu Mare, în meciul disputat sâmbătă seara, în deplasare, contând pentru penultima etapă a sezonului regulat (grupa locurilor 1-6) din Liga Națională. 

Pentru Phoenix au marcat: Alexandra Dumitrache 19 puncte, Kerah Nelson 17 p, Romina Filip 16 p, MyNeshia McKenzie 8 p și Jeanette Jackson 7 puncte. Au mai jucat surorile Bianca și Denisa Fota. 

În ultima etapă, Phoenix (locul 5, 39 puncte) va juca pe teren propriu, miercuri, 22 martie, cu CSU Olimpia Brașov (locul 4, 42 puncte). 


 

Situaţia de criză continuă la echipa feminină de baschet Phoenix. După plecarea jucătoarelor Shanice Steenholdt şi Erica Covile, de ieri americanca Katie Rutan nu mai face parte din lotul antrenat de Eugenio Rodrigues. Şi aceasta a fost una dintre jucătoarele americance greviste care în urmă cu săptămână au refuzat să intre pe teren, în meciul cu Sepsi, invocând întârzieri salariale. 

Dacă, joi,16 martie,  Rutan încă nu luase o decizie finală şi se mai spera într-o continuare a acesteia la Galaţi, vineri, Florin Nini, preşendintele clubului, a anunţat oficial că aceasta nu a făcut deplasare la Satu Mare şi că nu mai face parte din lotul care va încerca să se reorienteze pentru finalul sezonului.

Sâmbătă, 18 martie, de la ora 18,00, Phoenix va juca cu formaţia CSM Satu Mare, în penultima etapă din faza secundă (locurile 1-6) a Ligii Naţionale, dar indiferent de rezultatul obţinut Phoenix se va menţine pe locul 5.

Gălăţencele abordează meciul de pe acest loc, cu 38 de puncte, la trei în faţa adversarei din această seară şi la două puncte după ocupanta locului 4, CSU Olimpia Braşov, pe care o va întâlni în ultima etapă, miercuri, la Galaţi.

În confruntările directe dintre Phoenix şi CSM Satu Mare din acest sezon, fiecare dintre cele două echipe s-a impus pe propriul teren: 83-54 în tur şi 89-72 în turul fazei secunde, la Galaţi, respectiv 86-88, în retur, după un meci foarte echilibrat, decis în ultimele secunde, doar că acum lotul este fără aceste trei jucătoarele care au influenţat acele rezultate.

Citit 1175 ori Ultima modificare Duminică, 19 Martie 2017 00:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.