Dunărea a închis finala pentru bronz cu şase goluri marcate în mai puţin de şase minute
Foto: Foto Adrian Ursache

Dunărea a închis finala pentru bronz cu şase goluri marcate în mai puţin de şase minute
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de hochei Dunărea Galaţi a câştigat finala pentru locul trei în Liga Naţională în minimum de meciuri, cu scorul 3-0 la general, în faţa formaţiei Progym Gheorgheni.

După ce s-a impus în primele două partide, disputate la Galaţi, Dunărea a câştigat la fel de clar şi primul joc de la Gheorgheni, disputat marţi seara, cu scorul 8-3. Acest ultim meci, în care miza a fost obţinerea medaliilor de bronz, s-a decis în primele minute ale reprizei secunde. Progym conducea la prima pauză cu 1-0, iar Dunărea a replicat puternic, închizând socotelile cu şase goluri marcate în doar cinci minute şi 17 secunde, cele din începutul reprizei a doua. Progym a schimbat portarul la 1-4, dar nici Molnar nu a putut să oprească seria golurilor gălăţene.

Pentru Dunărea, în acest meci au marcat Szocs, Georgescu, Bushbacher (2), Alexandru Cristian Munteanu, Kolyada, Durkech şi Rusnak.

Jocul bun al echipei gălăţene a fost aplaudat cu fair-play de publicul local, ajungându-se chiar la scandarea “Hajra Galati”!

 

Astfel, echipa antrenată de Marius Trandafir şi Irimia Gerghişan a încheiat sezonul având ca bilanţ câştigarea Cupei României şi medaliile de bronz în campionatul naţional.

Citit 2578 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Martie 2017 11:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.