UPDATE. Răsturnare de situaţie în cazul MORŢII lui Ioan Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor a început o anchetă
Foto: cyd.ro

UPDATE. Răsturnare de situaţie în cazul MORŢII lui Ioan Gyuri Pascu: Colegiul Medicilor a început o anchetă
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE, miercuri, 28 septembrie: Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti (CMMB) s-a autosesizat în urma informaţiilor apărute în mass-media, privind faptul că un echipaj al Serviciului de Ambulanţă l-a consultat pe Ioan Gyuri Pascu, în noaptea în care artistul s-a stins din viață, şi i-a pus diagnosticul de "atac de panică".

Rezultatele investigaţiei vor fi făcute publice, a anunţat CMMB, potrivit observator.tv.

O anchetă internă, care se va încheia joi, 29 septembrie, este şi la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti Ilfov (SABIF), după decesul lui Gyuri Pascu, întrucât artistul a fost consultat, mai întâi de un medic al SABIF, care a a constatat că analizele lui sunt bune, şi apoi de un echipaj SMURD, care l-a găsit pe artist în stop cardiorespirator.

Gyuri Pascu a chemat o ambulanţă cu două ore înainte de deces, în noaptea de duminică spre luni, iar medicul care a ajuns la locuinţa acestuia i-a pus diagnosticul de "atac de panică" şi i-a administrat o jumătate de fiolă de diazepam, au scris jurnaliştii de la GSP, citând surse din Serviciul de Ambulanţă.

Peste mai puţin de două ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de această dată, trei maşini: două de la SMURD şi o ambulanţă de tip C, cu medic, de la Ambulanţa Bucureşti. Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII


UPDATE, marți, 27 septembrie: Cauza morţii lui Ioan Gyuri Pascu

Medicii legişti au făcut marţi, 27 septembrie, necropsia, pentru a stabili din ce cauză a murit Ioan Gyuri Pascu, decizia fiind luată de familie, având în vedere vârsta artistului, a relatat news.ro.

Cauza morţii actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent, a declarat marţi, directorul medical al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Salem Abdo.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, 26 septembrie, în locuinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator.

Înmormântarea va avea loc vineri, 30 septembrie, la cimitirul din oraşul său natal Agnita, judeţul Sibiu, potrivit europafm.ro.


Ioan Gyuri Pascu a murit în această dimineaţă

Actorul Ioan Gyuri Pascu, fost membru al trupei Divertis, a murit, luni dimineaţă, la vârsta de 55 de ani, în urma unui infarct, potrivit coordonatorului SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa. 

"În jurul orei 5, am primit apelul de urgenţă pentru o persoană inconştientă. S-au deplasat echipajele noastre, au găsit un pacient în stop cardio respirator, imediat au fost demarate procedurile de resuscitare, dar spre ora 6 a fost constatat decesul", a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis. S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. Pe lângă activitatea de la Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum "O vară de neuitat" – în regia lui Lucian Pintilie şi în "Occident"– regizor Cristian Mungiu. A mai jucat în mai multe piese de teatru, precum "Take, Ianke şi Cadîr", asigurând şi coloana sonoră pentru unele din ele.

sursa: mediafax.ro

(26 septembrie 2016)

INTERVIU cu Ioan Gyuri Pascu | „M-am străduit ani de zile să nu mai urăsc nimic”

Citit 6368 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Septembrie 2016 19:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.