ACCIDENT pe DUNĂRE, în apropiere de Tulcea. 14 RĂNIȚI
Foto: Foto, captură video (Sursa TVR 1)

ACCIDENT pe DUNĂRE, în apropiere de Tulcea. 14 RĂNIȚI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grav accident naval pe Dunăre, în apropiere de Tulcea. Potrivit stiri.tvr.ro, 14 persoane au fost rănite după ce şalupa în care se aflau s-a lovit de o altă ambarcaţiune. Accidentul naval a avut loc joi seara, 3 noiembrie.

Şase dintre răniţi au fost transportaţi la spital, iar Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a activat planul roşu de intervenţie. Toate cele 14 persoane sunt din Republica Moldova, medici cardiologi care se aflau la un seminar. Ei se plimbau cu şalupa când a avut loc coliziunea.

Cea de a doua ambarcaţiune a dispărut de la locul accidentului. 6 persoane sunt internate la spital. Celelalte 8, rănite uşor, au refuzat să fie transportate la spital.

UPDATE, vineri, 4 noiembrie: Una din persoanele rănite în accidentul de la Tulcea a fost dusă la Constanţa, potrivit mediafax.ro. La Spitalul Judeţean Tulcea au mai rămas internaţi doi răniţi. Cauzele si împrejurările în care s-a produs accidentul naval sunt în curs de cercetare de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Tulcea.

Citit 2596 ori Ultima modificare Vineri, 04 Noiembrie 2016 20:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.