Electrica Distribuţie Muntenia Nord îşi schimbă numele
Foto: Sursa foto: Economica.net

Electrica Distribuţie Muntenia Nord îşi schimbă numele
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Filiala de Distribuţie a Energiei Electrice Electrica Distribuţie Muntenia Nord, unul dintre cei trei operatori din cadrul Grupului Electrica, anunţă schimbarea denumirii în Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord (SDEE Muntenia Nord). Îşi vor schimba numele şi actualele filiale Transilvania Nord şi Transilvania Sud.

Procesul de schimbare a denumirii vine ca urmare a alinierii la cerinţele legislaţiei europene, care, în cazul companiilor integrate din domeniul energiei, prevăd separarea activităţii şi identităţii companiilor de furnizare şi producţie de cele ale entităţilor care au ca obiect de activitate distribuţia de energie electrică. Rolul prevederilor comunitare este de a elimina eventualele confuzii de identitate şi de interese în rândul consumatorilor şi de a încuraja competitivitatea pe piaţa de energie, informează compania.

Societatea de Distribuţie a Energiei Electrice Muntenia Nord deţine o cotă de piaţă de 15 la sută şi acoperă o zonă de 28.962 km pătraţi. Compania deserveşte aproximativ 1,3 milioane de utilizatori din judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Prahova şi Dâmboviţa.

Citit 1925 ori Ultima modificare Vineri, 30 Decembrie 2016 02:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.