Iohannis a pierdut definitiv CASA din centrul Sibiului
Foto: Sursa foto: Internet

Iohannis a pierdut definitiv CASA din centrul Sibiului
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Curtea de Apel Piteşti a respins contestaţia în anulare formulată de familia preşedintelui Klaus Iohannis, în procesul privind casa din Sibiu pierdută în instanţă, informează Agerpres. Hotărârea Curţii de Apel Piteşti este irevocabilă.

Contestaţia în anulare formulată de familia Iohannis împotriva deciziei instanţei din noiembrie 2015, prin care cei doi soţi au pierdut un imobil aflat în centrul Sibiului, s-a judecat la Curtea de Apel Piteşti, conform deciziei din 6 aprilie 2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Casa de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 29, care a făcut parte din averea soţilor Ghenea, a trecut în proprietatea statului român, iar în 1997 a fost cumpărată de chiriaşi. În 1999, contractele prin care chiriaşii au cumpărat casa au fost anulate în instanţă, la cererea fiului lui Nicolae Baştea, acesta din urmă fiind nepot al soţilor Ghenea. Casa a ajuns apoi în proprietatea familiei Iohannis, care a cumpărat partea urmaşilor lui Nicolae Baştea. Foştii chiriaşi au deschis procese în instanţă, pentru anularea contractelor prin care familia Iohannis a intrat în posesia imobilului, contestând calitatea de urmaş de drept a lui Nicolae Baştea.

Citit 971 ori Ultima modificare Miercuri, 22 Februarie 2017 20:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.