Ce rişti dacă faci SEX prea des. Mai ales în vacanţă
Foto: Sursa foto: Internet

Ce rişti dacă faci SEX prea des. Mai ales în vacanţă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)


În vacanţă, uiţi de cumpătare nu numai în ceea ce priveşte poftele culinare. Stresul şi grijile cotidiene dispar şi permit sporirea libidoului. Din păcate, la fel ca abuzul de alimente nesănătoase, care aduce cu sine o creştere în greutate, şi sexul în exces are preţul lui.

Numită şi cistita lunii de miere, infecţia urinară poate fi cauzată şi de contactele sexuale prea dese. Mai expuse la infecţiile urinare cauzate de sexul în exces, femeile au un risc de zece ori mai mare de a se confrunta cu dureri în timpul urinării, crampe abdominale, dureri de spate. În timpul contactelor sexuale, bacteriile care provoacă infecţii urinare ajung la nivelul uretrei. Prezenţa unei diafragme poate să sporească riscul de infecţie, pentru că nu permite vezicii urinare să se golească în totalitate şi favorizează multiplicarea bacteriilor patogene. Şi folosirea unui spermicid poate duce la o infecţie.

Pentru prevenirea apariţiei unei infecţii, este recomandată urinarea înainte şi după contactul sexual.

Tulburări renale


Oboseala, urinarea frecventă, stările de ameţeală, vederea înceţoşată, epuizarea, durerile de spate sau musculare - toate pot să apară dacă faci abuz de sex. Sunt semne că rinichii sunt afectaţi. Repausul te poate ajuta să scapi de aceste neplăceri. De asemenea, hidratarea este importantă, mai ales că în timpul actelor sexuale ai pierdut lichide prin transpiraţie.

Citit 3645 ori Ultima modificare Joi, 28 Iulie 2016 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.