METODĂ REVOLUȚIONARĂ. Părinţii îşi pot ajuta copiii chiar şi în timp ce dorm

METODĂ REVOLUȚIONARĂ. Părinţii îşi pot ajuta copiii chiar şi în timp ce dorm
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Într-o lume în care din ce în ce mai mulţi oameni părinţi aleargă de dimineaţă până seara pentru a obţine cât mai mulţi bani, tot mai mulţi copii sunt neglijaţi şi trăiesc adevărate drame interioare. În goana după o viaţă mai bună, preţul acestei “aventuri” îl plătesc fix cei pentru care părinţii luptă de dimineaţă până seara târziu: copiii.

Preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză, Eugen Popa, susţine că un astfel de comportament al părinţilor mai mult plecaţi de acasă poate avea efecte dezastruoase asupra copiilor, pe termen lung: "Am uitat cum este să îi facem să se simtă apreciaţi, importanţi, în siguranţă şi iubiţi fără niciun motiv. Iar copii exact de asta au nevoie! Nu de activităţi extraşcolare şi nici de cele mai bune note la şcoală”, consideră Eugen Popa.

După ce a participat la mai multe conferinţe şi congrese internaţionale, preşedintele

De ce să comunicăm cu copilul în somn


Asociaţia Română de Hipnoză a importat o revoluţionară metodă inventată de cercetătorul australian Joane Goulding. Metoda se numeşte “SleepTalk” şi a devenit, în scurt timp, un adevărat fenomen în rândul părinţilor care vor să-i ajute pe copii să se simtă în siguranţă, iubiţi, apreciaţi, chiar şi atunci când părinţii nu sunt de acord cu dorinţele copiilor.

“Programul SleepTalk este cea mai simplă, eficientă, rapidă şi plăcută tehnică prin care poţi comunica cu sufletul copilului tău. Aceasta metodă se aplică cu tandreţe şi iubire în timp ce copilul doarme. SleepTalk ajută la dezvoltarea şi întărirea stimei şi a încrederii de sine şi reprezintă un program excelent de dezvoltare a inteligenţei emoţionale a copilului încă din copilărie. Nu trebuie să uităm că unele dintre cele mai mari probleme pe care le întâlnim la maturitate, în proporţie de 80 la sută, sunt rezultatul unor experienţe, a unor evenimente, emoţii, trăiri din copilărie. De cele mai multe ori aceste suferinţe îşi au ca sursă momente din copilărie în care ne-am simţit neiubiţi, nedoriţi, neapreciaţi sau lipsiţi de înţelegere şi afecţiune. Revoluţionara tehnică ne ajută să comunicăm direct cu sufletul copilului şi să rescriem astfel crezurile negative şi limitatoare pe care copilul le-ar putea avea, participând astfel în mod pozitiv la dezvoltarea sa. Odată rescris acel program negativ întipărit în subconştientul copilului, acesta nu va mai avea nevoie să manifeste acel tip de comportament negativ”, declară Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză.

Mai multe detalii despre programul "SleepTalk" pot fi găsite pe site-ul eugencpopa.ro - CLICK AICI.

Citit 2221 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2016 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.