Medici din toată țara au grijă de sănătatea ta la MEDICOVER Galați: peste 30 de specialități medicale și tehnologii de ultimă generație

Medici din toată țara au grijă de sănătatea ta la MEDICOVER Galați: peste 30 de specialități medicale și tehnologii de ultimă generație
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Clinica Medicover Galați pune la dispoziția pacienților peste 30 de specialităţi medicale și departamente ultramoderne de pediatrie, cardiologie, ginecologie, gastroenterologie și proctologie, chirurgie plastică, reumatologie, dermatologie, somnologie. De asemenea, clinica Medicover Galați include un centru acreditat de vaccinări internaţionale, precum și un centru de recuperare medicală pentru adulți și copii. Clinica este situată pe Strada Tineretului I, lângă Piața Energiei, și a presupus o investiție de aproximativ 700.000 de euro.

Facilitățile oferite de noua clinică includ, printre altele, un centru acreditat de vaccinări internaţionale, un departament de ginecologie ultramodern ce permite efectuarea de colposcopii, intervenții și ecografii specifice, morfologie fetală 3D și 4D cu sondă matriceală, precum și un departament complex de cardiologie ce realizează teste de efort, ecocardiografii și monitorizări ale tensiunii arteriale.

De asemenea, Medicover Galați dispune de un centru specializat de Recuperare Medicală, destinat atât adulților, cât și copiilor, ce oferă terapii pentru remedierea afecțiunilor musculo-scheletale, gimnastică medicală de tonifiere musculară și dezvoltare, electroterapie, laserterapie, ultrasunete, terapie cu unde de şoc extracorporale, băi galvanice, termoterapie, kinetoterapie.

„Continuăm să punem în aplicare strategia de extindere a rețelei Medicover România prin clinica multidisciplinară de la Galați, un pas ce duce „harta” noastră la nouă orașe”, a declarat Adrian Peake, directorul general al Medicover România. „Medicover Galați oferă servicii medicale la cel mai înalt nivel calitativ și suntem încrezători că va ajunge să reprezinte un punct de referință în domeniu, pentru întreaga regiune.”

În prezent, echipa de profesioniști cu experiență a clinicii Medicover Galați reunește 34 de medici din întreaga țară și va continua să se extindă. Asemenea tuturor centrelor din rețeaua Medicover, clinica din Galați corespunde celor mai înalte standarde internaționale de calitate și este dotată cu echipamente de ultimă generație.

Despre Medicover


Grupul Medicover este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private din Europa Centrală și de Est și oferă servicii medicale integrate pacienților din 14 țări europene (România, Polonia, Suedia, Turcia, Ungaria, Germania, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Bulgaria, Serbia, Georgia, Republica Moldova, Rusia), cu peste 100 de clinici Medicover, 80 de laboratoare, 400 puncte de recoltare, peste 6,5 milioane de pacienți anual și peste 13.000 de angajați.

Grupul Medicover dispune de acționariat privat și are o viziune pe termen lung pentru toate țările în care este prezent. Astfel, acționarii companiei reinvestesc în fiecare an întregul profit realizat, pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă și un nivel înalt de calitate în operațiunile sale.

În România, Medicover este prezent de peste 20 ani pe piața serviciilor medicale private și dispune de o rețea de 19 clinici proprii în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești) și un spital generalist – Spitalul Medicover. Spitalul Medicover din România corespunde celor mai înalte standarde medicale – modern, sigur, aproape de pacienți – și include toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi, precum şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale – Oncologie Medicală, Chirurgie Generală, Chirurgie Bariatrică, Chirurgie Ginecologică, Chirurgie Ortopedică, Chirurgie Oncologică, Chirurgie Plastică, precum și Maternitate, Medicină Materno-Fetală, Neonatologie și Pediatrie.

(P)

Citit 6738 ori Ultima modificare Vineri, 02 Decembrie 2016 10:22