Olivia Steer: ”Nu zic nu tuturor VACCINURILOR, dar haideţi să ne informăm mai bine”

Olivia Steer: ”Nu zic nu tuturor VACCINURILOR, dar haideţi să ne informăm mai bine”
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)


Fosta prezentatoare Pro TV Olivia Steer, soţia lui Andi Moisescu, este cunoscută pentru campaniile împotriva medicamentelor şi vaccinurilor, însă există şi soluţii medicale pe care vedeta le recomandă.

După ce a împărţit ţara în două cu declaraţiile sale despre vaccinuri, Olivia Steer vorbeşte sâmbătă la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars despre momentul care a declanşat aceste atacuri şi dezvăluie care este poziţia sa cu privire la aceste acte medicale.

“Atacurile au început după ce am spus nişte lucruri despre vaccinuri. La noi era un subiect tabu, iar eu am avut norocul să aflu aceste informaţii la timp. Nu zic nu tuturor vaccinurilor, dar haideţi să ne documentăm mai bine înainte să facem ceva atât de important!”, a mărturisit Olivia Steer.

Ea a povestit totodată şi despre momentul în care şi-a somat pur şi simplu doctorul care insista să îi administreze un vaccin copilului ei: “I-am spus „Asumaţi-vă, în scris, că orice s-ar întâmpla cu copilul meu e vina dumneavoastră!”. S-a uitat de la pix la foaie şi a zis „Dacă nu vrei, asta e!””.

Despre momentul în care a decis să îşi schimbe complet viaţa, despre cum i-a afectat asta relaţia cu mama sa, dar şi despre cea mai mare dezamăgire din viaţa sa, Olivia Steer vorbeşte deschis sâmbăta aceasta, de la 13,00, la „Dincolo de aparenţe”, la Antena Stars.

Olivia Steer s-a născut pe 30 decembrie 1975, la Oradea. Încă din perioada liceului a prezentat ştiri la un post de televiziune din oraşul natal. Apoi a intrat la Facultatea de Drept. A scris la un cotidian orădean o rubrica numită „Rumeguşul limbilor de lemn”, despre erori de exprimare în media. După puţin timp a devenit corespondent pentru „Evenimentul zilei”.

A scris la săptămânalul „Bihoreanul” și a susținut o pagină de reportaje, sub titlul „Povestirile Oliviei”. În paralel era corespondent local pentru „Ştirile PRO TV Internaţional”.

Olivia Steer a fost coprezentatoare a emisiunii „Dansez pentru tine”, alături de Ştefan Bănică Jr. După naşterea primului copil, David, a revenit la televiziune cu emisiunea „Business Magazin”. A urmat o nouă experienţă ca mamă, un alt fiu, Luca şi emisiunea „Doamne de poveste” de la Acasă Tv.

De câțiva ani, realizatoare tv a atras atenția publicului cu stilul de viață pe care îl adoptă. Ea este o vegetariană convinsă, ca și soțul său, Andi Moisescu, încurajându-i pe cei care îi vizitează site-ul oficial și care îi citesc postările de pe Facebook, să renunţe la obiceiurile culinare nesănătoase şi să se focalizeze asupra unui regim bio.

Vedeta este împotriva medicinei tradiționale, care, în opinia ei, nu face altceva decât să îmbolnăvească și mai mult oamenii pe termen lung. Olivia Steer a stârnit cele mai multe reacții când a declarat că este împotriva tuturor vaccinurilor.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2190 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2017 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.