Imprimă această pagină

Sfatul specialistului în sănătate. Secțiune susținută de MEDICOVER Galați | Îmbunătățirea aspectului fizic prin Chirurgie Plastică și Reparatorie

Sfatul specialistului în sănătate. Secțiune susținută de MEDICOVER Galați | Îmbunătățirea aspectului fizic prin Chirurgie Plastică și Reparatorie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Chirurgia plastică, reconstructivă şi estetică este ramura medicinei care corectează, prin intervenţii operatorii, atât funcționalitatea cât și aspectul fizic, de obicei în urma unor traumatisme, arsuri severe, malformații sau defecte corporale.

Astfel,prin departamentul de Chirurgie Plastică și Reparatorie, medicii chirurgi plasticieni ai clinicii Medicover Galați oferă cele mai bune recomandări în cazul pacienţilor care îşi doresc o intervenţie pentru îmbunătăţirea aspectului exterior:

·       Chirurgia mâinii – orice intervenție la acest nivel trebuie să respecte atât funcţia, cât şi aspectul, motiv pentru care este indicată intervenția promptă, la primele semne de impotență funcțională.

·       Chirurgia feţei – include o multitudine de intervenţii chirurgicale de corectare a defectelor sau a semnelor îmbătrânirii, precum: blefaroplastia (o intervenție chirurgicală prin care se elimină excesul de piele, și dacă este cazul, de grăsime și de mușchi, de la nivelul pleoapelor), chirurgia nasului, liftingul sprâncenelor sau corectarea asimetriilor prin implant de grăsime proprie.

·       Chirurgia corporală – fie că este vorba de excesul de piele sau depozitele crescute de grăsime, remodelarea corporală sau liposucția pot avea efecte vizibile imediate.

·       Chirurgia arsurilor – o îngrijire adecvată a plăgilor arse poate să prevină apariția cicatricilor, care, odată formate, duc la sechele funcţionale şi estetice importante.

·       Otoplastia – metodă de corectarea formei urechilor. 

·       Peeling chimic – metoda neinvazivă prin care se pot trata diverse afecţiuni cutanate (acnee, pete), fiind cunoscută şi pentru rezultatele bune obținute în lupta cu ridurile sau pielea cu aspect îmbătrânit.

·       Chirurgie cosmetică/ estetică, folosită cu scopul de a îmbunătăți aspectul fizic și de a combate semnele îmbătrânirii. Printre proceduri, se numără: tratamentul ridurilor faciale de expresie cu botox, reducerea transpirației excesive cu toxină botulinică, mărirea în volum a buzelor şi pomeţilor cu acid hialuronic, tratament de biorevitalizare cu aminoacizi şi acid hialuronic – pentru combaterea ridurilor.

Dr. Andreea Mioara Corduneanu, medic specialist Chirurgie Plastică şi Reparatorie, Medicover Galați

Pentru a afla mai multe, CLICK AICI

(P)

Citit 5038 ori Ultima modificare Marți, 14 Martie 2017 19:37

Viaţa liberă