Destinaţii cu multe stele, aparţinând unor stele | Uimitoarele hoteluri ale celebrităţilor
Foto: foto: pinterest.com

Destinaţii cu multe stele, aparţinând unor stele | Uimitoarele hoteluri ale celebrităţilor
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

The Cromlix Hotel (al lui Andy Murray) 

Hotelul este o clădire victoriană din apropiere de Kinbuck (Scoţia, Regatul Unit). Casa a fost construită în 1874 ca reşedinţă familială, dar a suferit un incendiu în 1878. În 1880 a fost înlocuită de clădirea care există şi astăzi şi a început să fie folosită ca hotel. S-a închis în 2011, iar în 2013 a fost cumpărat de tenismenul Andy Murray, care l-a inaugurat din nou în aprilie 2014. Este un hotel de cinci stele.

Bedford Post Inn (printre ai cărui proprietari se numără Richard Gere) 

Ore de yoga în fiecare zi, întâlniri literare, concerte intime, două restaurante. Proprietarii, printre care se numără actorul Richard Gere, au cumpărat proprietatea istorică în 2007 şi au restaurat-o. Au reuşit să menţină stilul rustic şi, de asemenea, au creat un spaţiu pentru relaxare. Hotelul se află în Westchester (New York, SUA).

Rigsby's Guest House (Rupert Grint) 

Rigsby's Guest House este o casă în stil georgian situată în centrul oraşului Hertford, în comitatul Hertfordshire (Regatul Unit). Hotelul este spaţios şi are multă lumină. Pentru cei care nu îşi mai amintesc, actorul britanic Rupert Grint a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Ron Weasley din seria Harry Potter.

The Greenwich Hotel (Robert de Niro) 

În cartierul newyorkez TriBeCa (Manhattan) se află The Greenwich Hotel, proprietate a actorului Robert de Niro. A fost creat de designerul belgian Axel Vervoordt şi arhitectul japonez Tatsuro Miki, în colaborare cu Robert De Niro şi Ira Drukier. Structura se inspiră din trecutul industrial al cartierului şi din estetica japoneză.

Pestana CR7 (Cristiano Ronaldo) 

La 22 iulie 2016 s-a deschis oficial hotelul Pestana CR7 pe insula Madeira (Portugalia), în prezenţa fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo. Hotelul se află la Funchal, în portul oraşului. Are o ambianţă tinerească şi o amplă ofertă în materie de gastronomie şi relaxare.

Mission Ranch Hotel (Clint Eastwood) 

Mission Ranch din Carmel, California, datează din secolul al XIX-lea. Actorul Clint Eastwood a cumpărat şi a renovat acest ranch, transformându-l într-un resort. Încăperile sunt repartizate în cele zece clădiri ale proprietăţii. Situat între centrul oraşului Carmel şi plaje, oferă privelişti incredibile, iar calmul şi liniştea din jur sunt de invidiat.

Palazzo Margherita (Francis Ford Coppola) 

Este un palat din secolul al XIX-lea situat în Bernalda (provincia Matera), localitate din sudul Italiei în care s-a născut bunicul lui Coppola. Acesta este al cincilea hotel al cineastului, care mai are proprietăţi în Belize, Guatemala şi Buenos Aires. A fost achiziţionat în 2004 de Coppola, care l-a restaurat în întregime. Biblioteca hotelului este un compendiu de cunoştinţe despre cinematografia Italiei.

Armani Hotel Milano (Armani) 

Creatorii de haute couture au trecut de la designul de îmbrăcăminte la designul de hoteluri. Au transferat luxul vestimentaţiei la hoteluri, fapt pentru care iubitorii firmei se pot bucura de experienţa completă. Camerele au esenţa Armani, fiecare element a fost conceput de Giorgio Armani. Hotelul are restaurant, spa şi oferă plimbări tematice - istorie, modă - prin oraş.

sursa: agrepres.ro

       

Citit 2138 ori Ultima modificare Duminică, 18 Septembrie 2016 10:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.