DESTINAŢIE CELEBRĂ: Cel mai mic restaurant din lume
Foto: Sursa foto: foodstory.stirileprotv.ro

DESTINAŢIE CELEBRĂ: Cel mai mic restaurant din lume
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

"Solo per due", aflat în inima Italiei, în Vacone, este cel mai mic restaurant din lume şi unul dintre cele mai scumpe, ne aduce la cunoștință site-ul gustarte.ro.

Găzduit de o clădire de secol 19, mai exact pe locul fostei case a poetului latin Horaţiu, decorat cu candelabre, un superb şemineu şi multe lumânări, "Solo per Due" este şi unul dintre cele mai romantice restaurante din lume. Gândit pentru două persoane, aşa cum o sugerează chiar numele său, localul are o singură masă. Toată atenţia este dedicată numai celor doi clienţi care îi trec pragul.

Astăzi este o destinaţie celebră în rândul îndrăgostiţilor.

Meniul este creionat numai pe bază de ingrediente locale, proaspete, în funcţie de sezon. Şi de cele mai bune vinuri italiene, care însă nu intră în preţul cinei de 250 de euro de persoană.

Zona Vacone este recunoscută pentru uleiul de măsline, brânza de capră, numeroasele soiuri de ciuperci, fructe de pădure, pentru pastele şi pâinea preparate în casă, după reţete tradiţionale, deserturi delicioase şi cărnuri rafinate. CLICK AICI PENTRU MAI MULTE DETALII

Citit 3211 ori Ultima modificare Joi, 02 Martie 2017 00:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.