X

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, îti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe detalii....

 20:30 Duminica, 19 Aprilie 2015

Când se deschide grădiniţa de piţipoance?

Autor:   Anca Melinte
Publicat Sâmbătă, 12 Octombrie 2013 00:00
Voteaza!
(4 voturi)

Distribuie

* Sexy-dance la 7 ani. „O fetiţă este încurajată de rude să danseze LASCIV”, subtitra România TV ieri dimineaţă, când şi-a început două jurnale de ştiri cu informaţia asta. În imagini, o puştoaică de 7 ani, în pantalonaşi scurţi roz, îşi zbânţuia fundul în sus şi-n jos, cu picioarele larg desfăcute, în ritmul alert al unei muzici de club, în sufrageria familiei. Filmuleţul, postat de sora majoră a copilei pe o reţea de socializare, împărţise internauţii în două tabere: unii reproşau mişcările cu tentă erotică ale copilei, alţii îi lăudau talentul la dans. Talent are, nu zic că nu. Doar că dansul merge mai degrabă pentru fata de la miezul nopţii, ca să nu spun că ar putea fi material de incitat pedofilii. La şapte ani nu poţi să debutezi în pas de deux pe Lacul Lebedelor mici, dar parcă e cam devreme pentru o iniţiere în executarea opturilor… dorsale. În prima fază m-am gândit că tre’ să aibă şi Capatos o pepinieră pentru viitoare dansatoare păcătoase. Şi că noua generaţie de piţipoance ori de asistente tv trebuie iniţiată de la cei şapte ani de-acasă, că încă nu s-a deschis o grădiniţă specială. Apoi mi-au ajuns la urechi rugăminţile fetiţei de a nu fi judecată prea aspru, şi promisiunea surorii mai mari că, dacă va primi mai multe aprecieri, va oferi o surpriză şi mai mare cu mezina familiei, care este o dansatoare talentată. Sper doar că nu e vorba de vreun striptis…
* Linşaj. Nu m-am prăpădit niciodată de dragul Biancăi Drăguşanu sau Slav, dar ceea ce se petrece pe Kanal D şi pe Antena 1, de două nopţi încoace, se numeşte linşaj. Foştii ei parteneri, fostele prietene/confidente, ba chiar şi psiholoaga ei dau în vileag şi toacă amănunte ale slăbiciunilor ori greşelilor Biancăi, pe care orice Om şi Prieten adevărat le-ar păsat în sipetul secret. Bianca şi-a vândut imaginea de divă şi acum e vândută de cei în care a avut încredere. Trist. Niciun om, fie el şi din silicon, nu merită asta.

753 afisari  |  Ultima actualizare Vineri, 11 Octombrie 2013 17:03

Adauga comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare şi pot angaja răspunderea civilă şi/sau penală a autorului acestora.

Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii!

Atenţie! Nu postaţi acelaşi mesaj de mai multe ori. Comentariul va fi afişat la câteva minute după postare. Vă rugăm să aşteptaţi!

sus

Editorial

Caricatura zilei

29 martie 2015

Top afişări pe 30 de zile

NEC PLUS ULTRA

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viata Libera Galati - Cotidian independent - Stiri Noutati Informatii Media Galati

Viaţa liberă Galaţi © Toate drepturile rezervate

    PageRank