Sportul şchiop

Sportul şchiop
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* În weekendul ce tocmai s-a încheiat, am avut parte de "unicul derby", sau, mai pe înţelesul neiniţiaţilor, meciul de campionat dintre FCSB şi Dinamo Bucureşti. Dacă la capitolul meci am stat ceva mai prost, cel puţin în prima repriză, plătitorii de abonamente TV au avut parte de o adevărată simulare de război din partea fanilor dinamovişti. Mai exact, pe camere s-a putut vedea destul de clar cum lituanianul din poarta FCSB a fost asaltat, ca la Kiev, cu petarde alb-roşii. Paradoxal, după acest spectacol pirotehnic, jucătorii au încercat să practice u sport ce aducea vag cu fotbalul. Extrapolând acest eveniment în piaţa politică, poate că ar fi nevoie de ceva petarde şi prin Parlament, Senat şi primării, poate aşa se vor trezi şi aleşii să simuleze ceva ce seamănă vag cu o guvernare eficientă.

* Să rămânem în lumea celor care dau cu piciorul în băşica rotundă. Fostul Briliant şi din când în când căpitan al Naţionalei României de fotbal, respectiv Adi Mutu, a ieşit din nou în lumina reflectoarelor. Nu vă grăbiţi. Nu a mai ratat vreun penalty, nu a reuşit să eşueze lamentabil în găsirea unei echipe prin India sau prin Botswana. Adiţă s-a reprofilat. De această dată, nu mai joacă pe postul de atacant, ci pe cel de naş mare. Nefiind căsătorit, şi-a gsit o creştină împreună cu care să conducă o pereche de proaspăt căsătoriţi pe drumurile complicate ale vieţii. Păi, în cazul ăsta, să trăiacă naşul mare şi să nu care cumva să tragă pe nas tortul miresii!

* Şi o ştire extrafotbal. Pepe vrea să o vadă în puşcărie pe fosta sa nevastă, Oana Zăvoranu. Cântăreţul a depus la tribunal o cerere prin care solicită instanţei urgentarea procesului în care fosta lui soţie este acuzată de furt. Probabil că latin-loverul a rămas cu ceva fetişuri nerezolvate în urma căsătoriei şi o vrea pe Oana în varianta cu cătuşe.

Citit 2156 ori Ultima modificare Luni, 04 Mai 2015 16:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.