„Un, doi, trei... sutienele jos!”

„Un, doi, trei... sutienele jos!”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Proba din pat. „Un, doi, trei, sutienele jos!”, le-a comandat ispitelor din piscină Liviu, unul dintre concurenţii reality show-ului „Temptation Island - Insula iubirii". Fetele au chicotit. Un zâmbet nesigur a înflorit şi pe buzele partenerei lui Liviu, care a avut ocazia să vadă scena înregistrată. Era gata să explice că acestea sunt glumele de petrecere ale iubitului ei, când, cu o faţă de inspector de poliţie, prezentatorul Radu Vâlcan s-a aplecat ca să scoată ceva din geantă. Un sutien alb cu floricele, pe care îl ţinea cu două degete, de parcă era contaminat. „Înseamnă că a avut un spirit de convingere foarte mare”, îşi dă cu părerea iubita lui Liviu. Ce mi-e spirit, ce mi-e putere de convingere când sutienul alteia stă spânzurat în mâna lui Vâlcan? „Dragele mele, problema este că nu doar Liviu a obţinut ce şi-a dorit. Pentru că acest sutien este din camera altui bărbat! Se poate să fi fost luat cu prosopul şi dus în altă cameră… Se poate ca o ispită să-l fi plasat… sau se prea poate ca tocmai el să-l fi dus în cameră… Aveţi pronosticuri?”, le întreabă Vâlcan pe fete, de parcă jucau fidelitatea partenerilor la loz în plic.

Toată scena, însoţită de muzici dramatico-palpitante, mi-a amintit de o fază petrecută la şcoala generală. Dădeam lucrare de control şi profesoara ne-a cerut să scoatem tot din pupitru şi să punem pe podea. Un coleg şi-a scos ghiozdanul şi ce credeţi că a căzut odată cu el? Un sutien. „Nu-i al meu!”, s-a apărat băiatul. „Cred şi eu că nu-i al tău! Dar al cui e?!”, a replicat profa. Era al unei eleve din clasa care învăţa în tura de dimineaţă şi care şi-l scosese înaintea orei de sport şi-l uitase în bancă…

* Comedie bufă. Cam asta mi s-a părut nunta organizată de primarul din Târgu Cărbuneşti pe stadionul echipei de fotbal, trimise să joace în deplasare. Mai hazliu decât doamnele care călcau pe tocuri ca-n străchini pe gazon, decât merţanele parcate pe suprafaţa de joc, mi s-a părut nuntaşul rămas în chiloţi în careul de 16 metri, lângă locul de unde se execută lovitura de pedeapsă. Îşi schimba nădragii, nu vă gândiţi la prostii!

Citit 1546 ori Ultima modificare Luni, 18 Mai 2015 16:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.